Şimdi Ara

Meb internetinde uzaktan erişim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ogretmenim. Okulda kullandığım bilgisayar meb agina bagli. Meb aginda nasil bir guvenlik ve ag sistemi var bilmiyorum. Port acma durumu yok. Hazir hangi port var bilmiyorum. Yapmaya calistigim şey şu. Bu bilgisayara her yerden erisebileyim. Teamviever tarzi ama oradaki gibi her seferinde sifre yazmayacagim. Bu bilgisayar surekli acik kalacak bunu biosdan ayarladim. Ancak meb in guvenligini aşan ve restart sonrasi islem.gerwktirmeyen bir program lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vnc server baglanilacak pcye vnc viewe r da baglanacak pcye client kuracaksiniz. Personel kullanimi ucretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Team da şifreyi elle belirleyebilirsiniz

• Team port engelini gecemiyor. Alpemix gecti sadece o da elle giris gerektiriyor

• Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Bu işlemlerden sonra hic mudehale olmadan baglanabilecejmiyim. Sifre girme programa giris yapma vs olmadan

• Yillar once komsunun bilgisayarini bir internet sitesi vasitasiyla kendi bilgisayarim yapmıştım. İstedigim yerden o siteye girip istedigim zaman yonetiyordum o geldi simdi aklima. Aklimda site falan kalmamis tabi

• Up sonkez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayar erişim engeli
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Vnc server tarafı startupta oto çalışma özelliği var. Diğer yandan şifre ile girişte, password save ile şifreyi bir kere girdikten sonra otomatik giriş yaparsınız sadece clienti açıp bağlan diyeceksiniz.
  • https://www.youtube.com/watch?v=w0Iezo03AMA

chrome var ise uzaktan masaustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

Yillar once komsunun bilgisayarini bir internet sitesi vasitasiyla kendi bilgisayarim yapmıştım. İstedigim yerden o siteye girip istedigim zaman yonetiyordum o geldi simdi aklima. Aklimda site falan kalmamis tabi

logmein olmasın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRhackSH

quote:

Orijinalden alıntı: pcqlock

Yillar once komsunun bilgisayarini bir internet sitesi vasitasiyla kendi bilgisayarim yapmıştım. İstedigim yerden o siteye girip istedigim zaman yonetiyordum o geldi simdi aklima. Aklimda site falan kalmamis tabi

logmein olmasın hocam.

valla bildin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Vnc server baglanilacak pcye vnc viewe r da baglanacak pcye client kuracaksiniz. Personel kullanimi ucretsiz.

meb de engelli galiba. kullanıcımı tanımlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.