Şimdi Ara

MEB Müfredatını tek kitapta özetleyen yayın var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tarih ve coğrafyadan Lise(1,2,3,4) MEB kitaplarını tek kitapta birleştiren bir yayın var mıdır? Biliyorsunuz ki son yıllarda (özellikle tarih) Kpss soruları MEB kitaplarından çıkmakta, tüm lise kitaplarını alıp çalışmakta zaman alacağından, en azından bu kitapları özetleyerek tek kitapta birleştiren bir yayın olabilir diye düşünüyorum.

• bende bunu çok yerde okudum,özellikle tarih için mebin kaynaklarını okuyun diyorlar sorular oralardan çıkıyormuş valla şöyle lise 1-2-3-4 tarih kitaplarını özet halinde bulabilsek çok iyi olur
  • Ortaöğretim mi önlisans mi arkadaşlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEB in liselere verdiği kitapların (4 yıl boyunca) tek kitap haline getirildiği bir konu anlatımlı kitap, olduğunu duydum fakat hangisi olduğunu bilmiyorum :( Bunu illa ki yapacaklar çünkü Ösym artık bu kitaplardan soruyor. Dershaneler bile meb in kitaplarından anlatmaya başladı.
  • Evveliyat Tarih ve Coğrafya kitapları Meb ve Açıköğretim kitaplarından kaynaklanarak yazılmıştır. Ama tarih kitabı piyasadaki en detaylı kitap. Özet değil yani :)
  • Dediğiniz kitap buysa eğer dün aldım. İstediğim şey sağ alt köşede yazıyor güzel. Fakat bu kitap soru bankası şeklinde, ben konu anlatımlı istiyordum. Neyse bulana kadar buna başlayayım.

http://imageshack.com/a/img540/4851/NHLNXc.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serginho1912 -- 30 Ağustos 2015; 16:04:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.