Şimdi Ara

Paragraf kitabı mı türkçe bölüm denemesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube ve karekök tyt türkçe soru bankası eşliğinde Türkçe'yi bitirdikten sonra paragraf kitabı mı çözeyim(örn:yayın denizi hız ve renk paragraf) yoksa bölüm denemesi mi(örn:karekök tyt türkçe denemeleri kitabı) çözeyim? İkisine de zamanım yetmeyebilir, türkçe için düzenli paragraf veya deneme çözmeye şubattan sonra başlamayı düşünüyorum. Paragraf kitabı çözmeyi daha mantıklı buluyorum çünkü dil bilgisi zaten kolay ve her gün zaman ayırmaya gerek yok. Fakat tecrübem de yok, önerilerinizi bekliyorum.

• Bence hız ve renk kitabı kesinlikle çözülmeli bitirdikten sonra veya çözerken denemelerlede beraber gidebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paraf paragraf coz yeter bence sonra deneme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apexs kullanıcısına yanıt
    Aynen o baya kalın o bile yeter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abicen kullanıcısına yanıt
    Ben tonguçun kirmizi kitabini cozdum icinde uzun paragraflar var baya güzeldi.Şimdi paraf alıcam tr denemelerine de baslayacagim ufaktan.Bu sene 25 net gelmisti türkçem

• abicen kullanıcısına yanıt
    Forumda biraz yorumlarına baktım kitabın, soruları kolay diyorlar, ben zor kitap çözmek istiyorum.
    Deneme derken bölüm denemesini mi kastettiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deeniiz D kullanıcısına yanıt
    Hocam evet ama parafı çözüp baslarsan 30 civarinda olursun gibime geliyor güzel kitap

Hedefim fullemek, fullememe engel olabilecek tek faktör de yavaş çözmem. Hızlanmam lazım. Bölüm denemelerinde zaten paragraf çözüyorum ve sınavdaki gibi 40 soru 40 dakika şeklinde olduğu için hızlanmam konusunda daha etkili olabilir. Bir deneme kitabı bittikten sonra bir tane daha deneme kitabı çözerim. Paragraf neden çözeyim ki? Denemelerden farkı ne?
  • hergun turkce denemesi sana baya pahaliya patlar

• building07 B kullanıcısına yanıt
    Kitapları çıktı alırım fotokopiciden, dert değil.
    Bence yanlis düşünüyorsun.Paragraf kitabinin kattigi cogu şeyi denemeler katamayabilir bence çünkü zaten piyasadaki tüm denemeleri cozuceksin tyt türkçede.Ve hergün 1 saat ayırman demek çözümleriyle.Birde şimdiden başlarsan ilerde deneme kalmaz bence şimdide çöz ama paragraf kitabida mutlaka çöz senin tercihin dostum.

Deneme çözeceksem şimdi başlamayacağım, zaten daha konuları bilmiyorum. Sınava 2-3 ay kala başlarım, maks 2 deneme kitabı bitiririm.
    Fakat tyt'yi şubata kadar bitiririm ve bitirir bitirmez 3 günde bir tyt genel denemesi çözeceğim sınava kadar. O denemelerde türkçe'yi yeterince hızlı bitiremiyor isem ya paragraf ya türkçe deneme kitabı alarak bu sorunu hallederim. Peki ne alayım? Paragraf kitabının katıp denemenin katamayacağı şeyler ne olabilir işte? Hiç bilgim olmadığı için soruyorum.
    Sen bilirsin ama bilmiyorum diyorsan denemeler kabusun olabilir yani cok yanlışın cikabilir o nedenle al paraf veya ne varsa elinde onu hergun rutin haline getirip çöz sonra denemelere gecersin.
    Her denemedeki anlam sorulari cok iyi olmayabiliyor bazi sorular cok sacma olabiliyor ama paragraf kitabinda osym tarzi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apexs -- 22 Ağustos 2019; 18:48:3 >
    Peki bu paragraf kitabını nasıl çözeyim? Her gün 1 test mi yoksa günde 20 soru falan mı? Parafın kitabına hızlıca göz attım 9 soruluk test de var 23 soruluk da. Yoksa sayı önemli değil, her gün düzenli paragraf çöz yeter mi diyorsun?
    Ve süre tutayım mu? Mesela 10 soru çözeceksem 10 dakika süre tutayım mı? Yoksa sadece denemelerde mi süre tutayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeniiz -- 22 Ağustos 2019; 18:56:16 >
    Süre tut ve hergün 2 3 test yani min 20 soru coz bence max 50 falan bu dengeyi iyi ayarla sonra bayar 25 cok iyi bence.Hergün süre tutarak çöz gelistirir baya.Kitaba nerden baktiniz ben icini goremedim ama kaliteli oldugunu arkadasim söylemişti

Özelden pdf atayım size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.