Şimdi Ara

Mecidiyeköy Spor Salonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Mecidiyeköy de gidebilecegim öğrenci işi uygun fiyatlı spor salonu tavsiye edebilecek varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cakia1903

Arkadaşlar merhaba Mecidiyeköy de gidebilecegim öğrenci işi uygun fiyatlı spor salonu tavsiye edebilecek varmı ?

güneş spor kulübü (not : bayan sporcu yok içerde )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbeewah

quote:

Orijinalden alıntı: cakia1903

Arkadaşlar merhaba Mecidiyeköy de gidebilecegim öğrenci işi uygun fiyatlı spor salonu tavsiye edebilecek varmı ?

güneş spor kulübü (not : bayan sporcu yok içerde )

Bayan olmasın zaten hocalar hep onlarla ilgileniyorlar:)Hocam fiyat konusunda bilginiz varmı,aletler,soyunma odası vs. yeterli mıdır.

• http://gunessporkulubu.com/aidatlar/

galeri kısmıda resimler var ama eski biraz yanlarındaki yeri alıp büyüttüler salonu , makineler iyi bi sıkıntıları yok , hocalarda müsabık ve bilgililer.
  • Ben gitmiştim Güneş spor salonuna ve tavsiye edebilirim. O civarda en uygun spor salonu. Yanlış hatırlamıyorsam aynı cadde üzerinde mask spor salonu da var oraya da bakın derin ama tavsiyem güneş olur.
  • Ben Profilo AVM de Njoy spor salonuna gidiyorum aletler falan hersey yepyeni çok güzel yüzme havuzu falan da var ama fiyati biraz tuzlu ve aylık üyelik yok en kisa 6 ay üyelik var o da 800tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Chonch

Ben Profilo AVM de Njoy spor salonuna gidiyorum aletler falan hersey yepyeni çok güzel yüzme havuzu falan da var ama fiyati biraz tuzlu ve aylık üyelik yok en kisa 6 ay üyelik var o da 800tl

Geçici olacak hocam 2-3 aylığına başka şehire gecicem.Fiyat olarak ta benim için pek uygun değil zaten saolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.