Bildirim
Mecidiyeköy Spor Salonu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cakia1903
Arkadaşlar merhaba Mecidiyeköy de gidebilecegim öğrenci işi uygun fiyatlı spor salonu tavsiye edebilecek varmı ?
güneş spor kulübü (not : bayan sporcu yok içerde ) -
quote:
Orijinalden alıntı: sahbeewah
quote:
Orijinalden alıntı: cakia1903
Arkadaşlar merhaba Mecidiyeköy de gidebilecegim öğrenci işi uygun fiyatlı spor salonu tavsiye edebilecek varmı ?
güneş spor kulübü (not : bayan sporcu yok içerde )
Bayan olmasın zaten hocalar hep onlarla ilgileniyorlar:)Hocam fiyat konusunda bilginiz varmı,aletler,soyunma odası vs. yeterli mıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://gunessporkulubu.com/aidatlar/
galeri kısmıda resimler var ama eski biraz yanlarındaki yeri alıp büyüttüler salonu , makineler iyi bi sıkıntıları yok , hocalarda müsabık ve bilgililer. -
Ben gitmiştim Güneş spor salonuna ve tavsiye edebilirim. O civarda en uygun spor salonu. Yanlış hatırlamıyorsam aynı cadde üzerinde mask spor salonu da var oraya da bakın derin ama tavsiyem güneş olur. -
Ben Profilo AVM de Njoy spor salonuna gidiyorum aletler falan hersey yepyeni çok güzel yüzme havuzu falan da var ama fiyati biraz tuzlu ve aylık üyelik yok en kisa 6 ay üyelik var o da 800tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chonch
Ben Profilo AVM de Njoy spor salonuna gidiyorum aletler falan hersey yepyeni çok güzel yüzme havuzu falan da var ama fiyati biraz tuzlu ve aylık üyelik yok en kisa 6 ay üyelik var o da 800tl
Geçici olacak hocam 2-3 aylığına başka şehire gecicem.Fiyat olarak ta benim için pek uygun değil zaten saolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X