Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
177.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5ghz bağlantı yapmış. Belki de 2.4ghz de sorun vardır. 5ghz deneyen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

5ghz bağlantı yapmış. Belki de 2.4ghz de sorun vardır. 5ghz deneyen oldu mu?
    2.4 de de 40 almış ama normal değer. 5 ghz değerleri tabi daha iyi.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Satmayi dusunurseniz om atiniz

• Comaa kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $54.24 28% OFF|Mecool KM9 PRO S905X2 Android TV Box Android 9.0 4GB 32GB Voice Control smart tv box 4k iptv box pk mecool km3 media player-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/DDITxle
    bu linkteki kisiden aldi 16.11 de ve elime 30.11 de sorunsuz bir sekilde geldi. Adaptor sorunu soyle cihaza ben 1tb hdd bagladim acti reset atmadi ama 2tb hdd baglayinca reset atip oyle aciyor hdd sorun bu oda volt gucunun az olmasndan sanirsam hdd giden guc yeterli gelmiyor ilkbasta takinca. Wifi olarak onda da sorun yasamadim youtube olsun iptv olsun hepsini donmadan izliyorum. Ama su bi gercek modem ne kadar yakin olursa daha iyi verim alirsiniz.

• muskoc01 M kullanıcısına yanıt
    11.11 siparişimiydi ?

• 15 günde gelmesinin satıcı ile ilgisi yok satıcı 2,3 gün de kargoya veriyor ürünü gerisine satıcının bir müdahalesi mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 5 Aralık 2018; 12:9:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dpoyraz

https://s.click.aliexpress.com/e/DDITxle bu linkteki kisiden aldi 16.11 de ve elime 30.11 de sorunsuz bir sekilde geldi. Adaptor sorunu soyle cihaza ben 1tb hdd bagladim acti reset atmadi ama 2tb hdd baglayinca reset atip oyle aciyor hdd sorun bu oda volt gucunun az olmasndan sanirsam hdd giden guc yeterli gelmiyor ilkbasta takinca. Wifi olarak onda da sorun yasamadim youtube olsun iptv olsun hepsini donmadan izliyorum. Ama su bi gercek modem ne kadar yakin olursa daha iyi verim alirsiniz.
    Böyle bir şey yok! Mucizenin adı resmem, Yılın fırsatı FP si size denk gelmiş, başlı başına FP bir olay. Soy adınız Bal mı :)

Gümrük işi ne oldu peki sorması ayıp?

• Merhaba arkadaşlar

1 tb 2.5 usb 3.0 hdd taktığımda her seferinde reset atıyor. Kesin olaram adaptordenmi kaynaklı?

Bein connect uygulamasını .apk olarak mı yüklemek lazım?

• Bu gümrük işi nasıl oluyor beyler.Bizi telefonla mı arıyorlar şu kadar vergi ödemeniz gerek diye dekont mu gönderiyoruz.Yada benmi takip etmeliyim.Alan arkadaşlar bilgi verebilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ74

Bu gümrük işi nasıl oluyor beyler.Bizi telefonla mı arıyorlar şu kadar vergi ödemeniz gerek diye dekont mu gönderiyoruz.Yada benmi takip etmeliyim.Alan arkadaşlar bilgi verebilir mi.

Artık eskisi gibi haber vermiyorlar. Gümrüğe takılır ve ürün açılıp tekrar poşetlenirse 35-40 lira civarı gümrük vergisi ekleniyor. Vergi tutarını Ptt kargo görevlisine ödüyorsunuz. Vergi makbuzu kargonun üzerinde yapışık oluyor. Bazen de şansa gümrük vergisiz geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 kasımda verdiğim km9 dün itibariyle istanbula giriş yapmış satıcı EverSmart 3C Tech Store , vergi olayı hala meçhul , dediğiniz gibi ptt görevlisine veriyorsak teslim alana kadar bilemeyiz o zaman vergi var mı yok mu ? ben satıcıya mail atmıştım özellikle 20 usd altı olsun diye , bir de burdaki bir arkadaş sayesinde klavye sözü almıştık bakalım gelecek mi.
  • Merhaba arkadaşlar , bana yanında air mouse ve arkasında klavyesi olan kumanda ile gelecek. İçine chrome ve firefox tarayıcı yükleyebileceğim kasmayan akıcı android cihaz olarak ne önerirsiniz.1080p tv var. 4k beklentim yok.

Bu cihazda güzele benziyor ama air mouse olayı yok. Kutudan bu şekilde çıkan ne cihaz var ? teşekkürler.
  • PTT nin kargo takip sayfasından bak. Gümrük çıktıysa zaten orda yazıyor.

• Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

Ehometech te süreç çok yavaş ilerliyor çoğu kişi almış cihazını

• frux kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim güzel oldu bunu öğrenmem ptt yi beklemek kalıyor geriye bir tek.Güzelmiş bu.Benim ilk yurtdışı alışverişim bakalım öğrenmiş olacağız hayırlısıyla sonucu güzel olur İnşaallah.
  • bende EverSmart 3C Tech Store isimli satıcıdan sipariş verdim, hala bekliyorum cihazı...😢

• 23 ünde alanların KM9 geldi mi ?
    Power Supply için deneme yapan var mı ? yeni adaptorle felan
  • Banggood'dan alan var mı cihazı ? bende en son hareket 27sinde görünüyor. Verdiği takip numarasına ptt hatalı diyor. Siz de durum nedir ?
  • Bangood turkey direct mail ile aldım 18 inde kargoya verildi ve bu sabah ulaştı. Vergi vs ödemedim.

Cihazın wifi performansı rezalet. Eğer wifi ile kullanacak varsa büyük sıkıntı çıkar. 2.5 ghz asus modem ile denedim ethernet kablosuyla 66mbit alıyorum, bitişik oda da ise wifi ile 5-6 mb i zor görüyor 5ghz de durum farklı olabilir fakat 2.5 ghz de wifi performansı rezalet.

Aptoide den indirdiğim uygulamalar bir türlü ana ekranda çıkmıyor sadece aptoide den erişebiliyorum bunlara. Chrome, firefox vs indirdim fakat onlarlada bir türlü arama yapamadım(sadece cihazın kumandasını kullanıyorum) alttan klavye çıkıyor fakat yazı yazamıyorum bi air mouse klavye şart gibi duruyor. Bunlar benim cahilliğimde olabilir yıllar sonra ilk kez android kullanıyorum.

Netflix için se uygun usb kablom olmadığı için adb ile buildprob u henüz değiştiremedim o yüzden denemedim gerçi sadece 1080p yeterli olacak benim için.

Durum bu açıkçası benim beklentimin çok altında kaldı cihaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• _Meister kullanıcısına yanıt
    orijinal ana ekranda slide show mu ne var, ona girin bütün uygulamaları tek sayfada kolayca görürsünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.