Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam buildprob değiştirmeden modlu apk ile netflix yüksek çözünürlük veriyor deniyordu. Hiç denemediniz mi dur bakalım uygulamayı açayım ne oluyor diye?

çok çabuk moral bozmayın wifi performansı evet kötü olabilir ama her şeyin çözümü var gerek uygulama konusu olsun gerek tavsiye konusu olsun limanyakan hocam sağolsun destek oluyor.

Tv box işi biraz merak işi açıkçası
    Yüksek wifi gücü ve tarayıcı çalışmadı derseniz tv box sizin için yanlış adres olmuş
  • Arkadaşlar bende 24.11. de Ehome Tech den sipariş vermiştim. Ürün bugün elime geçti. Gümrük vergisi çıkmadı bana. Gümrük vergisi devletimin hakkıdır ne çıkarırlarsa öderim düşüncesiyle satıcıya da herhangi bir şey söylemedim. Ancak paketin üzerini kontrol ettiğimde gördüm ki 15$ fiyat yazmışlar. Belkide ondan çıkmadı.

Neyse cihazı akşam eve gidince test edeceğim. İnşallah bir sorun çıkmaz. Test ettikten sonra da düşüncelerimi yazarım.
  • ottomâns O kullanıcısına yanıt
    Süper Hızlı gelmiş size ben de aynı satıcıdan 23 ünde aldım hala Türkiye'ye gelmedi
  • _Meister kullanıcısına yanıt
    O zaman benimki önümüzdeki cumaya ancak gelir sanırım.

Ben powerline adaptör ile kullanacağım, kablolu yani. Umarım onda sıkıntı olmaz.

Sizin takip numarası da resimdeki gibimiydi? ptt den kontrol edince hatalı diyor.

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu
  • @rambo34_orijinali teşekkürler çok çirkin bir arayüz ama en azından iki saat aptoide e girmeye gerek kalmıyor

@aviator_ modlu apkya bakacağım, açıkçasa wifi benim için pek önemli değil zaten ethernet ile kullanıcam ama gerçekten rezalet bu kadarını beklemiyordum 66 dan 5 e düşmesi inanılmaz

@gsirin sanırım sizde Turkey direct kargoyla almışsınız bu kargoyu takip için 17track.net i kullanmanız lazım banggood un sipariş sayfası güncel bilgiyi göstermiyor 17 track dan kontrol etmelisiniz
  • Numarası: RP104707066CN
    Paket durumu: Teslim edildi (11 Gün)
    Hedef: Türkiye
    2018-12-05 12:46 TÜRKIYE, T.B.M.M./T.B.M.M., Delivered
    2018-12-05 10:03 TÜRKIYE, T.B.M.M./T.B.M.M., Given to the Postman
    2018-12-05 09:46 TÜRKIYE, T.B.M.M., Deliver item (Inb)
    2018-12-05 09:06 TÜRKIYE, T.B.M.M./T.B.M.M., Arrived in PTT Work Place
    2018-12-05 06:06 TÜRKIYE, T.B.M.M., Receive item at delivery office (Inb)
    2018-12-04 01:15 TÜRKIYE, ANKARA P.İ.M./ANKARA P.İ.M., Arrived in PTT Work Place
    2018-12-03 22:15 TÜRKIYE, ANKARA PIM, Receive item at delivery office (Inb)
    2018-12-01 16:35 TÜRKIYE, İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, International Arrival Registry was performed
    2018-12-01 13:35 TÜRKIYE, ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI, Receive item at office of exchange (Inb)
    2018-11-25 10:36 China (Yurt Disi), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2018-11-25 00:00 China (Yurt Disi), Send item abroad (EDI-received)
    2018-11-24 14:17 China (Yurt Disi), Receive item from customer (Otb)
    Menşei: Çin
    2018-12-01 16:35 已到达寄达地
    2018-11-26 15:02 已交航空公司运输
    2018-11-26 14:54 到达【广州航站】
    2018-11-26 04:00 航空公司启运
    2018-11-25 23:45 离开【广州航站】,下一站【广州】
    2018-11-25 19:52 到达【广州航站】
    2018-11-25 15:43 离开【东莞中心】,下一站【广州航站】
    2018-11-25 10:31 【东莞互换局】已出口直封
    2018-11-24 23:31 离开【东莞中心】,下一站【中国邮政集团公司东莞市邮件处理中心局】
    2018-11-24 15:21 【东莞互换局】已出口开拆
    2018-11-24 15:18 到达【东莞中心】
    2018-11-24 14:28 离开【邮政东莞市电商包裹局邮件】,下一站【东莞国际】
    2018-11-24 14:28 离开【邮政东莞市电商包裹局邮件】,下一站【中国邮政集团公司东莞市邮件处理中心局】
    2018-11-24 14:17 【邮政东莞市电商包裹局邮件】已收寄
    2018-11-22 15:47 物流订单已创建
    ======================================
    Powered bywww.17track.net

• quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

Ehometech te süreç çok yavaş ilerliyor çoğu kişi almış cihazını
    Bende de aynı durum aynı torbada geliyoruz yada geldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @ANLOVE özelden mesaj yazamıyorum ben o yüzden burdan attım kargo durumunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomâns

@ANLOVE özelden mesaj yazamıyorum ben o yüzden burdan attım kargo durumunu
    Hocam sağol gördüm. Senin ki İstanbul PİM den direk Ankara gönderilmiş. Benim ki İstanbul PİM'den. Arnavutköy AVPİM'e göndermiş. Bakalım. 1-2 güne gelmezse takılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Meister

@rambo34_orijinali teşekkürler çok çirkin bir arayüz ama en azından iki saat aptoide e girmeye gerek kalmıyor

@aviator_ modlu apkya bakacağım, açıkçasa wifi benim için pek önemli değil zaten ethernet ile kullanıcam ama gerçekten rezalet bu kadarını beklemiyordum 66 dan 5 e düşmesi inanılmaz

@gsirin sanırım sizde Turkey direct kargoyla almışsınız bu kargoyu takip için 17track.net i kullanmanız lazım banggood un sipariş sayfası güncel bilgiyi göstermiyor 17 track dan kontrol etmelisiniz
    Netflix 6.1.0 sürümünü aptoide tv uygulamasından indir. Ya da bu konunun ilk mesajında zaten modlu apk var. Build prop ile uğraşmaya gerek yok.

Tarayıcı olarak puffin browser iş görüyor.

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Avpim yazınca gümrüğe takılmıyormuş, ukim yazarsa takılıyormuş diye öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 5 Aralık 2018; 17:6:36 >
  • Şimdi size samsung telefon ve LG Tv ile yaptığım hız testini yazayım.
    Modem ile LG arasında 7 metre civarı var aradada 3 duvar, 3 kapı var.
    İnternetim 24mb.
    Samsung 21.7mb çıktı.
    Lg tv 4.6 mb çıktı.
    Lg tekrarladım 5.5 mb çıktı.

Youtubeden 4k video açtım lg (tv 1080p) oynatıyor takılmadan. İleri alıyorum 3-5 saniye içinde alıp oynatıyor.
    Samsung telefondan lg tv'ye 2k görüntü aktardım takılmadan oynattı. İleri aldım anında tepki verdi.
    Samsung telefondan 1080p yansıttım donma, takılma yapmadan oynattı.
    Lg tv den 1080p açtım yine sorunsuz.
    Samsung telefondan netflix belgesel açtım lg tv'ye yansıttım. Yine 288p ile başladı 380p - 480p -720p - arada 1080p 'ye yükseldi.
    Lg tv den netflix açtım 288p - 380p - 480p - 720p - 1080p sorunsuz oynatıyor.

Yani 7 metre modemden ötede lg tv 5.5 mb ile 1080p sorunsuz oynatıyor.

Umarım km9'da aynısını yapar.

Alıntı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazı alan arkadaşları ilk mesajdaki telegram grubumuza davet ediyorum.

• weyseloz kullanıcısına yanıt
    Galiba 😁 gumrugede takilmadi paketi bile acmamislar 😁

• Km9 da HDD ile resetlenme olanlar, bütün USB portlardami yaptı yoksa sadece 3.0 porttami yaptı. USB 2.0 portu denemeyenler birde o portta deneyebilirmi. 3.0 portlar güç olarak biraz düşük olabiliyor.

rica ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    İkisinde de oluyor. Denemiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın wifi performansını merek edenler için iyi bir inceleme. 11:52 de görüleceği gibi 5 ghz de daha da uçuyor alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 5 Aralık 2018; 22:4:16 >
    Benim modem tv'nin yanında, ethernet kablosu ile bağlayacağım. Wifi çekimi iyi değilse, usb wifi adaptör cihaza uyumlu olur mu?

Benim için netflix öncelik olduğu için sipariş vermiştim

Bakalım yükleyeceğim apk'ların hepsi uyumlu olacak ve çalışacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Benim modem tv'nin yanında, ethernet kablosu ile bağlayacağım. Wifi çekimi iyi değilse, usb wifi adaptör cihaza uyumlu olur mu?

Benim için netflix öncelik olduğu için sipariş vermiştim

Bakalım yükleyeceğim apk'ların hepsi uyumlu olacak ve çalışacak mı?
    Ethernet varsa her türlü kablosuz bağlantıdan daha stabil olur tabi ki. İp tv, netflix, youtube 4k kesintisiz izlersiniz. Ethernetli bir android box kullanan birisi olarak söylüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.