Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef hocam benim tv 1080p.

Bu arada bein connect (mobile) apk olarak kurdum.

Kumanda kısmi olarak ak çalıştı. Uygulama Mouse istiyor ve stabil çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

İkisinde de oluyor. Denemiştim.
    Bugün km9 gelicek. Akşam 4tb HDD denerim resetleme olayını. Pro L de HDD de sıkıntı yok, adaptör ucu değişik değilse km9 da pro L adaptorunu denerim. Gene yaparsa adaptorden değildir o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

benim cihaz 4k tvye bağlı iken saniyeliğine ekran gidip geri geliyor
    4k tvde deneyebilir misiniz varsa
    çözüm ne olabilir
    örnek video
    Çözüm buldunuz mu olmadıysa kutuda gelen HDMI kablo iyi değil başka kaliteli bir kablo ile denemek lazım. Birde km9 ekran ayarlarında 4k TV ye takılıyken best resolution diye bir ayar var, kapalı ise açın, açıksa kapatıp tekrar acin. Ekrana uyarı gelecek onu okeyleyip, bakarmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Bugün km9 gelicek. Akşam 4tb HDD denerim resetleme olayını. Pro L de HDD de sıkıntı yok, adaptör ucu değişik değilse km9 da pro L adaptorunu denerim. Gene yaparsa adaptorden değildir o zaman.

Alıntıları Göster
    Pro L'nin de adaptörü 5V 2A değil mi?
    Bence KM9 fazla güç çekiyor ve 2A ancak cihazın kendisine yetiyor. Sonuçta chipset de yeni. Henüz tam optimize edilememiş olabilir ya da nispeten güçlü bir cihaz olduğu için daha fazla akıma ihtiyaç duyuyor olabilir. Harici HDD'ler 1A kadar akım çekiyormuş ilk harekete geçtiğinde. Cihaz kendisi 1A üzerinde akım çekiyorsa HDD takıldığı an resetlemesi doğal. 50 dolarlık cihaz yapıp toplam 1 dolardan kaçmak için 2A adaptör ve dandik wifi anteni koyan adam nasıl bi kafa yaşıyor acaba. Düzgün yap 2 dolar daha pahalıya sat. 2 dolar için mi almayacak insanlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Pro L'nin de adaptörü 5V 2A değil mi?
    Bence KM9 fazla güç çekiyor ve 2A ancak cihazın kendisine yetiyor. Sonuçta chipset de yeni. Henüz tam optimize edilememiş olabilir ya da nispeten güçlü bir cihaz olduğu için daha fazla akıma ihtiyaç duyuyor olabilir. Harici HDD'ler 1A kadar akım çekiyormuş ilk harekete geçtiğinde. Cihaz kendisi 1A üzerinde akım çekiyorsa HDD takıldığı an resetlemesi doğal. 50 dolarlık cihaz yapıp toplam 1 dolardan kaçmak için 2A adaptör ve dandik wifi anteni koyan adam nasıl bi kafa yaşıyor acaba. Düzgün yap 2 dolar daha pahalıya sat. 2 dolar için mi almayacak insanlar...

Alıntıları Göster
    Akşam bakicam olaya, pro L adaptörü ile de yaparsa bu sefer güç girişli USB 3.0 hub var birde öyle denerim.

• quote:

Akşam bakicam olaya, pro L adaptörü ile de yaparsa bu sefer güç girişli USB 3.0 hub var birde öyle denerim.

Alıntıları Göster
    Heh işte güç girişli usb hub sorunun adaptör kaynaklı olup olmadığını belli eder.
    Ben zaten dispute açtım. Video da çekip attım. Bakalım ne çıkacak.
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    USB 3.0 Diskler usb 2.0 kablo ile çalışabiliyor. Televizyonumda bu şekilde kullandığım bir disk mevcut ve 4K yüksek bitrate videolarda takılma /donma gibi sorunlarla karşılaşmadım. Belki bu şekilde geçici çözüm sağlayabilirsiniz.
    Kablosuz yayının kanalını ve kanal bant genişliğini değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Göz ile görülür farklar oluşabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

USB 3.0 Diskler usb 2.0 kablo ile çalışabiliyor. Televizyonumda bu şekilde kullandığım bir disk mevcut ve 4K yüksek bitrate videolarda takılma /donma gibi sorunlarla karşılaşmadım. Belki bu şekilde geçici çözüm sağlayabilirsiniz.
    Yani elimdeki iki diskin de çıkışları normal usb değil. Şu şekilde. O yüzden özel kablo almam lazım.
    Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

• quote:

Kablosuz yayının kanalını ve kanal bant genişliğini değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Göz ile görülür farklar oluşabiliyor.
    Bunu denedim. Çok az oynama oldu ama elle tutulur bir değişim yok.
    Normal usb olması gerekmiyor. Telefonunuz ile gelen kabloyu da kullanabilirsiniz. Ben tarih öncesi samsung bir telefonun kablosunu kullanıyorum.

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 6 Aralık 2018; 11:14:25 >
  • quote:

Normal usb olması gerekmiyor. Telefonunuz ile gelen kabloyu da kullanabilirsiniz. Ben tarih öncesi samsung bir telefonun kablosunu kullanıyorum.

Peki o halde diskin çıkışındaki yuvalardan biri boş mu kalacak? Anlamadım sanırım ben :D
    Evet küçük olan port boş kalacak, disk USB 2.0 olarak çalışacak.
  • quote:

Evet küçük olan port boş kalacak, disk USB 2.0 olarak çalışacak.
    Bunu deneyeyim ben :) Teşekkürler.
  • Biri 11.11 siparişi diğeri kara cuma. Milletin cihazlar geldi biz bekliyoruz :)

• KM9'da hangi TF kartlar kaç gb olarak kullanılabiliniyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 6 Aralık 2018; 12:3:30 >
  • yambaxx Y kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız, cihaz iyi hoş da çok uğraş gerektiriyor benim de gördüğüm. Nasıl yapsam nasıl etsem diye şaşırıyor insan. Telefonuma indirdiğim apkları bluetoothla mı yollasam, usb bellekten sd karttan mı uygulama kursam, puffinden linkten mi indirsem, indirme programı mı kursam browserdan önce, kendi dosya yöneticisi işe yarar mı, es file explorer winrar gerekir mi, yalp store işe yarar mı, gereken programları nasıl indiririm hangisi işe yarar kafa karışıklığı. Bi şekilde çözeceğiz artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.hulk

Çok haklısınız, cihaz iyi hoş da çok uğraş gerektiriyor benim de gördüğüm. Nasıl yapsam nasıl etsem diye şaşırıyor insan. Telefonuma indirdiğim apkları bluetoothla mı yollasam, usb bellekten sd karttan mı uygulama kursam, puffinden linkten mi indirsem, indirme programı mı kursam browserdan önce, kendi dosya yöneticisi işe yarar mı, es file explorer winrar gerekir mi, yalp store işe yarar mı, gereken programları nasıl indiririm hangisi işe yarar kafa karışıklığı. Bi şekilde çözeceğiz artık.
    Telefona ve box a ayni hesapla Google drive kur, tele indirdigin APK karı drive yükle. Box dan drive açip oradan yukle

• quote:

Telefona ve box a ayni hesapla Google drive kur, tele indirdigin APK karı drive yükle. Box dan drive açip oradan yukle

Alıntıları Göster
    aynen. hatta es fileın drive bağlantısı var. onla indirip kurabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.