Beyler Naitulus defense die bi bölümde kaldım gemideyim uçakları vurmaya çalışıyorum ama mümkün değil hepsini vurmak ne yapmalıyım oyunu bitiren varsa söleyebilirmi yardım lütfen ?
hepsini vuracaksın, başka alternatifin yok. ucaksavarın yanlış hatırlamıyorsam 200 mermisi vardı ve 5 tane ucak var. öncelikle torpido fırlatan ucagı vurursan diğerlerini vurman daha kolay. torpido atan ucak sanırım soldan 2. ya da 3. uçaktı. umarım yardımcı olabilmişimdir
arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz biliyorum belki çok güleceksiniz ama silahla egitim atışı sırasına geçerken 3 sıradaki benim kapı kapanmıyor ekranda f işareti görünüyor basıyorum kapanmıyor kaç gündür bu bölümde kaldım lütfen yardım
quote:
Orijinalden alıntı: isagold
arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz biliyorum belki çok güleceksiniz ama silahla egitim atışı sırasına geçerken 3 sıradaki benim kapı kapanmıyor ekranda f işareti görünüyor basıyorum kapanmıyor kaç gündür bu bölümde kaldım lütfen yardım
sanıyorum kontrol ayarlarında sorun oluyor.Banada olmuştu.kontrol Ayarların ya default yap yada elle değiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme