Şimdi Ara

Medal Of Honor:Pacific Assault yardım edin lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Naitulus defense die bi bölümde kaldım gemideyim uçakları vurmaya çalışıyorum ama mümkün değil hepsini vurmak ne yapmalıyım oyunu bitiren varsa söleyebilirmi yardım lütfen ?

• hepsini vuracaksın, başka alternatifin yok. ucaksavarın yanlış hatırlamıyorsam 200 mermisi vardı ve 5 tane ucak var. öncelikle torpido fırlatan ucagı vurursan diğerlerini vurman daha kolay. torpido atan ucak sanırım soldan 2. ya da 3. uçaktı. umarım yardımcı olabilmişimdir
  • arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz biliyorum belki çok güleceksiniz ama silahla egitim atışı sırasına geçerken 3 sıradaki benim kapı kapanmıyor ekranda f işareti görünüyor basıyorum kapanmıyor kaç gündür bu bölümde kaldım lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: isagold

arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz biliyorum belki çok güleceksiniz ama silahla egitim atışı sırasına geçerken 3 sıradaki benim kapı kapanmıyor ekranda f işareti görünüyor basıyorum kapanmıyor kaç gündür bu bölümde kaldım lütfen yardım

sanıyorum kontrol ayarlarında sorun oluyor.Banada olmuştu.kontrol Ayarların ya default yap yada elle değiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.