Şimdi Ara

Media Markt sattığı ürünün arkasında durmuyor!! Tv kırık geldi iade veya değişim almıyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30.07.2024 tarihinde media markt üzerinden lg 65inc tv aldım.

2 gün sonra kargo ben evde değilken Kartur isimli nakliye firması ile teslim edilmiş. Eşime de tvyi teslim aldığına dair imza attırılmış buraya kadar normal.

Akşam ben eve geldiğimde baktım kutuda 2 küçük hasar vardı. (Nakliye firması keşke uyarsaydı kutuda hasar var mı bi kontrol ediniz diye ama burda kurnazlık olduğunu seziyorum.)

Birkaç gün sonra servis kurulum için geldi, kutuyu açtığında ekran maalesef kırık çıktı. Servis rapor tuttu, tvyi geri kutuladı ve gitti. Rapor sonucunu ve tvnin kutulu resmini media markt e ilettim. Onlarda cevaben değişim veya iade yapamayız dediler, bu durumda ne yapacağımı ne yapmam gerektiğimi sorduğumda bizlik bu durumda birşey yapamayız diyerek konuşmayı sonlandırdılar.

Media markt burda anlaşmalı kargo şirketi ile iletişime geçip süreci kolaylaştırabilirdi ( ürünü teslim eden kişiler ürünü fotoğraflayıp teslim etmişler, muhtemelen çektikleri fotoğrafta kutunun hasarı görünecektir) ama hiçbir şey yapmayarak aradan çekildiler.
    Durumu şikayetvar a yazdım, tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım.
    Bina asansör ve giriş kameralarından da kutunun taşındığı esnadaki görüntü videosunu alıp ürünün hasarlı kutuda olduğunu getirildiğini göstereceğim. Bakalım sonuç ne olacak.

Media Markt sattığı ürünün arkasında durmuyor!! Tv kırık geldi iade veya değişim almıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bir gelişme var mı? İnşallah çözülür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.