Şimdi Ara

Media Markt Ulusal Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kampanya Koşulları :
    Kampanya 24-29 Aralık 2013 tarihleri arasında Media Markt mağazaları ve mediamarkt.com.tr’de geçerli olup, kampanya kapsamına televizyon ürün grubunda 77 farklı model ürün 24.459 Stok adedi ile, cep telefonları ürün grubunda 117 Farklı Model ürün 67.968 stok adedi ile, beyaz eşya ürün grubunda 238 Farklı Model ürün 103.934 stok adedi ile, notebook ve tablet bilgisayarlar ürün gruplarında 123 Farklı Model ürün 40.589 stok adedi ile ve de fotoğraf makineleri ürün grubunda 95 Farklı Model ürün 13.050 stok adedi ile dahil olacaktır. Tüm ürün grupları ve farklı model ürünler için toplam stok adedi 250.000 olup stok adetleri mağazalarda ve mediamarkt.com.tr’de değişkenlik gösterebilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. 40 Milyon Türk Lirası tutarındaki indirim kampanya kapsamındaki ürünlerde bahsi geçen stok adedi için ilgili ürünlerin kampanya öncesindeki piyasa fiyatları üzerinden yapılmış olan toplam indirim tutarıdır. İlgili ürünlerdeki KDV oranı, ürünlerin satışa sunulmuş olduğu tarihte belirtilen oranlar çerçevesinde tespit edilmiş olup, fiyatlarımıza tüm vergiler dahildir. Vergi oranlarında meydana gelebilecek değişiklikler ve/veya yeni gelebilecek vergiler fiyata aynen yansıtılacaktır. MS Istanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi gerekli gördüğünde kampanya tarihi ve/veya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanyaya dair ayrıntılı bilgi Media Markt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de.Kampanya 24-29 Aralık 2013 tarihleri arasında Media Markt mağazaları ve mediamarkt.com.tr’de geçerli olup, kampanya kapsamına televizyon ürün grubunda 77 farklı model ürün 24.459 Stok adedi ile, cep telefonları ürün grubunda 117 Farklı Model ürün 67.968 stok adedi ile, beyaz eşya ürün grubunda 238 Farklı Model ürün 103.934 stok adedi ile, notebook ve tablet bilgisayarlar ürün gruplarında 123 Farklı Model ürün 40.589 stok adedi ile ve de fotoğraf makineleri ürün grubunda 95 Farklı Model ürün 13.050 stok adedi ile dahil olacaktır. Tüm ürün grupları ve farklı model ürünler için toplam stok adedi 250.000 olup stok adetleri mağazalarda ve mediamarkt.com.tr’de değişkenlik gösterebilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. 40 Milyon Türk Lirası tutarındaki indirim kampanya kapsamındaki ürünlerde bahsi geçen stok adedi için ilgili ürünlerin kampanya öncesindeki piyasa fiyatları üzerinden yapılmış olan toplam indirim tutarıdır. İlgili ürünlerdeki KDV oranı, ürünlerin satışa sunulmuş olduğu tarihte belirtilen oranlar çerçevesinde tespit edilmiş olup, fiyatlarımıza tüm vergiler dahildir. Vergi oranlarında meydana gelebilecek değişiklikler ve/veya yeni gelebilecek vergiler fiyata aynen yansıtılacaktır. MS Istanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi gerekli gördüğünde kampanya tarihi ve/veya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanyaya dair ayrıntılı bilgi Media Markt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de.

Kampanya Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 25 Aralık 2013; 19:51:26 >

• Napcaklarını şaşırdılar artık.
  • özet varmı özet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snow'

özet varmı özet?

tırt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin ne kadar oldugu onemliyken toplamin tuketiciye getirisi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edsamu -- 25 Aralık 2013; 21:03:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: Snow'

özet varmı özet?

tırt

aynen tırt
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Bir tane adam gibi tv gelmiyor patlayacağım resmen. En son sinirlenip 6000 i bayılacağım 55w905 e.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Media markt eksik ürün
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hafta sonu baya indirim vardı. Bugün fiyatlar %30 artmış
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    55la640s teknosada 2999tl
  • babatolia kullanıcısına yanıt
    Hocam lg ve philips e karşı bir antipatim var nedense. Sony veya samsung kolluyorum. O kadar bekledim olmuşken w905, f8000, f8500 gibi üst modellere bakıyorum. Denk getiremedim bir türlü.

• graphys G kullanıcısına yanıt
    W905 8000 den 8500 dende görüntü Kalitesi olarak iyi fakat samsung smart tv ve medya oynatımında sonyden kat kat üstün birde 7000 8000 8500 artık satışının durduğunu biliyorum ileride bu ürünlerden bulamayabilirsin bilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim37 -- 25 Aralık 2013; 23:41:14 >
  • Tuncmatik 8 li uzaktan kumandayla calisan priz aldim. 69,90TL.

• ibrahim37 İ kullanıcısına yanıt
    Zaten ilk tercihim w905 hocam. 5500 e bile razıyım şu aralar. Ama kazık gibi çakıldı fiyatları. Kıpırdamıyor bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.