Selamlar Acer 2420 laptopumda Media Playerde film,klip,mp3 dinlerken çalan parçayı ilerlettiğim an laptop donuyor ve hiçbir tepki vermiyor!
SOrun kalkacağını umarak format attım ama banamısın demedi! Herhangibibir sorunda göremiyorum sadece mediaplayerde donuyor!
Media player 11 betayı yükledim ondada aynı sorunu yaptı
Yardımcı olabilirmisiniz?
bunu yapmasının bir çok sebebi var 1 kodek eksikligi 2 dvd okuyucudansa 3 yapılan cd berraklıgı artırılsın diye şimdi size anlatamayacagım kadar uzun bi süreçten gecer ve cd gerekse dvd playerlerde takılmadan izlenebilecek şekilde hazırlanır yani söz konusu cd yi hdd ye kopyalasanız bile gerci birz zor kopyalanır takılmalar olur ama dedimgibi cd yada dvd ise takın cd yada dvd playere takılmaz isteseniz deneyin.........
quote:
Orjinalden alıntı: baranel
bunu yapmasının bir çok sebebi var 1 kodek eksikligi 2 dvd okuyucudansa 3 yapılan cd berraklıgı artırılsın diye şimdi size anlatamayacagım kadar uzun bi süreçten gecer ve cd gerekse dvd playerlerde takılmadan izlenebilecek şekilde hazırlanır yani söz konusu cd yi hdd ye kopyalasanız bile gerci birz zor kopyalanır takılmalar olur ama dedimgibi cd yada dvd ise takın cd yada dvd playere takılmaz isteseniz deneyin.........
Dostum codecleri daha yüklemedim ama denicem dvd okuyucu yüzünden takılacağını hiçmihiç sanmıyorum çünkü dendiğim bütün film mp3 klip hep hdd de kayıtlı olanlardı
Yani dosya farketmeden herşeyde takılıyor
Mediaplayerin eski sürümlerini denemeyi denedinmi? Aslında bana donanımsal çakışmadan oluşan bi sorun gibi görünüyo ama laptoptda nasıl olcaksa
quote:
Orjinalden alıntı: flexy
Mediaplayerin eski sürümlerini denemeyi denedinmi? Aslında bana donanımsal çakışmadan oluşan bi sorun gibi görünüyo ama laptoptda nasıl olcaksa
Zaten XP ile gelen mediaplayer 9 da yapıyo bunu! 11 i sonradan denedim ondada yaptı!
Driverlarda tamam
KAfayı yicem nasıl birşey bu yaa
birde nero show time la deneyin.....yada bs player power dvd ile..........
quote:
birde nero show time la deneyin.....yada bs player power dvd ile..........
Diğer Media oynatıcılarda çalışıyor herhangibir sorun çıkartmıyor!
pekala windows media playeri başlangıçta kurarken destek lerini hepsi olarakmı kurdunuz yoksa gelişi güzel bi kurulummu yaptınız.......hatta ortam bilgisi alma gibi seçeneklerde vardır yani atıyorum internette bi şey izlediniz tekrar windows media playeri açtınızda o şeyi açmaması için gibi seçeneklerde vardır........
quote:
pekala windows media playeri başlangıçta kurarken destek lerini hepsi olarakmı kurdunuz yoksa gelişi güzel bi kurulummu yaptınız.......hatta ortam bilgisi alma gibi seçeneklerde vardır yani atıyorum internette bi şey izlediniz tekrar windows media playeri açtınızda o şeyi açmaması için gibi seçeneklerde vardır........
ANlamadı ben İşte langır lungur ileri ileri diye yüklüyorum yaa
UP
sebeb media playerin acaip sekilde pc yi kasmasından kaynaklanıyor. hem dogru duzgun film acmıyor hemde acaip kasıyor. media player classic yada vlc media player kullan. media player classic tasarım olarak daha hos ama vlc media playerın ACAMADIGI video formatı yok. en basarılı ürün bence
quote:
Orjinalden alıntı: brianck
sebeb media playerin acaip sekilde pc yi kasmasından kaynaklanıyor. hem dogru duzgun film acmıyor hemde acaip kasıyor. media player classic yada vlc media player kullan. media player classic tasarım olarak daha hos ama vlc media playerın ACAMADIGI video formatı yok. en basarılı ürün bence
pc kasmasından dolayı olabilir diye bende düşünmüştüm. Klite codec pack yükledim içindeki media player classic de denedim ama ondada dondu kaldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme