Şimdi Ara

Media Player'da filmi ilerletince bilgisayar kilitleniyor :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer 2420 laptopumda Media Playerde film,klip,mp3 dinlerken
    çalan parçayı ilerlettiğim an laptop donuyor ve hiçbir tepki vermiyor!

SOrun kalkacağını umarak format attım ama banamısın demedi!
    Herhangibibir sorunda göremiyorum sadece mediaplayerde donuyor!

Media player 11 betayı yükledim ondada aynı sorunu yaptı

Yardımcı olabilirmisiniz?

• bunu yapmasının bir çok sebebi var 1 kodek eksikligi 2 dvd okuyucudansa 3 yapılan cd berraklıgı artırılsın diye şimdi size anlatamayacagım kadar uzun bi süreçten gecer ve cd gerekse dvd playerlerde takılmadan izlenebilecek şekilde hazırlanır yani söz konusu cd yi hdd ye kopyalasanız bile gerci birz zor kopyalanır takılmalar olur ama dedimgibi cd yada dvd ise takın cd yada dvd playere takılmaz isteseniz deneyin.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

bunu yapmasının bir çok sebebi var 1 kodek eksikligi 2 dvd okuyucudansa 3 yapılan cd berraklıgı artırılsın diye şimdi size anlatamayacagım kadar uzun bi süreçten gecer ve cd gerekse dvd playerlerde takılmadan izlenebilecek şekilde hazırlanır yani söz konusu cd yi hdd ye kopyalasanız bile gerci birz zor kopyalanır takılmalar olur ama dedimgibi cd yada dvd ise takın cd yada dvd playere takılmaz isteseniz deneyin.........

Dostum codecleri daha yüklemedim ama denicem
    dvd okuyucu yüzünden takılacağını hiçmihiç sanmıyorum
    çünkü dendiğim bütün film mp3 klip hep hdd de kayıtlı olanlardı

Yani dosya farketmeden herşeyde takılıyor

• Mediaplayerin eski sürümlerini denemeyi denedinmi?
    Aslında bana donanımsal çakışmadan oluşan bi sorun gibi görünüyo ama laptoptda nasıl olcaksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexy

Mediaplayerin eski sürümlerini denemeyi denedinmi?
    Aslında bana donanımsal çakışmadan oluşan bi sorun gibi görünüyo ama laptoptda nasıl olcaksa

Zaten XP ile gelen mediaplayer 9 da yapıyo bunu!
    11 i sonradan denedim ondada yaptı!

Driverlarda tamam

KAfayı yicem nasıl birşey bu yaa

• birde nero show time la deneyin.....yada bs player power dvd ile..........
  • quote:

birde nero show time la deneyin.....yada bs player power dvd ile..........

Diğer Media oynatıcılarda çalışıyor herhangibir sorun çıkartmıyor!

Nedendir bu ya kafayı yeme vakti yakındır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pekala windows media playeri başlangıçta kurarken destek lerini hepsi olarakmı kurdunuz yoksa gelişi güzel bi kurulummu yaptınız.......hatta ortam bilgisi alma gibi seçeneklerde vardır yani atıyorum internette bi şey izlediniz tekrar windows media playeri açtınızda o şeyi açmaması için gibi seçeneklerde vardır........
  • quote:

pekala windows media playeri başlangıçta kurarken destek lerini hepsi olarakmı kurdunuz yoksa gelişi güzel bi kurulummu yaptınız.......hatta ortam bilgisi alma gibi seçeneklerde vardır yani atıyorum internette bi şey izlediniz tekrar windows media playeri açtınızda o şeyi açmaması için gibi seçeneklerde vardır........

ANlamadı ben
    İşte langır lungur ileri ileri diye yüklüyorum yaa

• UP
  • sebeb media playerin acaip sekilde pc yi kasmasından kaynaklanıyor. hem dogru duzgun film acmıyor hemde acaip kasıyor. media player classic yada vlc media player kullan. media player classic tasarım olarak daha hos ama vlc media playerın ACAMADIGI video formatı yok. en basarılı ürün bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: brianck

sebeb media playerin acaip sekilde pc yi kasmasından kaynaklanıyor. hem dogru duzgun film acmıyor hemde acaip kasıyor. media player classic yada vlc media player kullan. media player classic tasarım olarak daha hos ama vlc media playerın ACAMADIGI video formatı yok. en basarılı ürün bence

pc kasmasından dolayı olabilir diye bende düşünmüştüm.
    Klite codec pack yükledim içindeki media player classic de denedim
    ama ondada dondu kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.