Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Mediamarkt iphone 13, iphone 13 pro ve iphone 13 pro max siparişlerin teslim sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
7.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostlar herkes tuketici hakem heyetine basvuru yapsin o zaman kafalari tak eder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki neden apple in kendi sitesinden degilde mm sldiniz onu merak ediyorum zam gelecegi belli iphone a tekno marketler tipik esnaf gibi tr. Ve siz bunu bile bile apple ve amazon dururken. Mm teknosa vatan vs neden alirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Ticari kart ile peşin fiyatına 12 taksit alınabiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vandelay V kullanıcısına yanıt

Apple veya amazonda olmuyormu o sekil ? Nacizane tavsiyem tr tekno marketler yerine amazon kullaniyorum tr tum tekno karketler kucuk esnaf gibi her turlu takla vs var malin arkadinda durmuyorlar esime iph 13 aldim ocak 20 sine kadar sebepsiz iade hakki var mesala

Amazon mu? Hiç duymadım o siteyi. Güvenilir mi? :)) Dostum oralarda mümkün olsa zaten kimse gidip mediamarkttan almazdı.

Bizler aldığımız zaman apple ve mediamarkt aynı teslim süresini veriyordu mm taksit vs daha avantajlı olduğu için ordan aldık e tabi güvendikte ama güvenmemek lazımmış zaten bu pişmanlığı yaşıyoruz hocam. Burda da bu konuyu açmamızın sebebi beraber hareket edip hakkımızı hep beraber aramak. Güvendik aldandık paramızla rezil oldu kötü bir durum bu.

• burakkaraman B kullanıcısına yanıt

Hocam bu saatten sonra iptal edilir mi? arada 5200 tl lik fark var.Çok mantıksız. Neden mediamarkt a daha fazla para kazandırasın. ayrıca sen iptal et o iptal etsin bu sefer bizden de beklerler böyle bir şey çil yavrusu gibi dağılmış oluruz.

• Buraksssbey B kullanıcısına yanıt

Hep beraber başvuru yapalım. gerekirse mahkemeye verelim. Genel merkezlerine de gidip medya yı çağırıp onları rezil edebiliriz. Teknoloji sitelerinden fenomenlerden destek isteyip video falan paylaşmalarını isteyebiliriz. Yani rezil olan biz olmayalım artık mediamarkt olsun. Herkes bilsin ne olduklarını.

O telefonu öyle yada böyle verecekler.

• Turkcell de hemen teslim satılıyor. Satıcı Turkcell

Mediamarkt hala tedarik beklesin şaka gibi

• 6 ekimde alanlar fiyatlar 2 kat arttı bu firmalar size satın alıp nasıl verecek bu ürünleri. Bir şekilde oyalıyorlar gibi geliyor.

• Kurlar yükselmeden önceki fiyattan aldıysanız büyük ihtimalle çakallık yapıyor firmalar. Sizi oyalayıp stok yok ayağına paranızı geri iade edecekler büyük ihtimalle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanla görüştüm kesin değil ama bir ihtimal ay sonuna gelebilir cihazlar diyor hep aynı şey yani, Appledan 22 Kasım'da verdiğim sipariş gönderime hazırlanıyor safhasına geçti, bilmiyorum ne kadar etkili olur ama E-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurdum, sizde başvurun. Ya cihazımı verin ya da aradaki fiyat farkıyla birlikte yasal faiziyle paramı iade edin dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekselans135 -- 6 Aralık 2021; 16:39:11 >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Biz alırken öyle değildi ama şöyle düşün alırken dolar 8.60’tı örneğin şuan 13.70 diyelim sipariş verdik dolar 5 liraya düştü adam der mi siz pahalı aldınız para farkını verelim felan buda mümkün değil müşteri hizmetleri kendisi dedi zam’dan etkilenmiyorsunuz aldığınız fiyata gelecek bence bizi yıldırıp kendi isteğimizle iptal etmemizi istiyorlar diğer türlü elimizde kapı gibi fatura var mahkemede her türlü alırız ama uzun sürer

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Kafasına göre iade edemez hocam bence yıldırıp iptal etmemizi istiyorlar diğer türlü mahkemede kazanırız eğer dediğiniz gibi olsaydı çoktandır iptal ederdi

• Arkadaşlar selam dün gece Mediamarkt'ta çalışan bir tanıdığımla görüştüm ( üst düzey) 15 aralıktan sonra 750 adet iphone 13 serisi stoğa girecekmiş bunların içinde 13 de 13 pro da 13 pro max da bulunacakmış hangisinden ne kadar gelecek bilgimiz yok dedi mağazalara teslim edilecekmiş toplam 750 cihaz .

• Hsyn073 H kullanıcısına yanıt
    Onlar da bir anda bu kadar ciddi bir kur dalgalanması beklemiyordu. Muhtemelen göte giren şemsiye durumu oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.