Mediamarkt tan ön sipariş ile alınan iphone 13 ,pro ve pro max telefonların teslim edilmemesi. Bu konuda mağduriyet yaşayan arkadaşlar burada toplanıp birbirimizden haberdar olup birlikte ne yapabileceğimize karar verip beraber hareket edebiliriz. |
Mediamarkt iphone 13, iphone 13 pro ve iphone 13 pro max siparişlerin teslim sorunu
-
-
Bende 6 ekimden beri bekliyorum hocam tedarik bekliyoruz diyorlar 13 pro max 128 gb sipariş vermiştim bugün görüştüm aralık ortası stok bekliyoruz diyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende 15 ekimde aldım 13 pro max 256 gb dün konuştum parti parti geliyor teslim etmeye başladık dediler ama inandırıcı gelmedi. 29 eylülden bu yana bekleyenler var teslim alan kimseyi duymadım. belli bir tarih var mı diye sordum cevap yok. Bu kadar belirsizlik olması hiç normal değil. O kadar ön satış yap sitene 7-10 gün yaz sonra 28 iş günü yaz arayıp sorduğumuzda bilmiyoruz de. sanki sokak satıcısı. Ne zaman geleceğini bilmemek nedir gerçekten anlamıyorum bir de kurumsal firma olacaklar.
-
Hocam 1-2 kişi aldım dedi bana ama mağazadan sipariş verip ordan almışlar görüştüm müşteri hizmetlerine dedim dedi mağaza farklı bizim farklı felan bugünde görüştüm aralık ortası stok bekliyoruz dedi böyle beklemekten başka çare bırakmıyorlar fiyat farkı olmazsa bu kadar beklememe rağmen iptal edip başka yerden alırdım ama işte 5 bin az para değil
Bende aynı şekilde yapardım ama fiyat farkı var. çok pişmanım zaten buradan aldığıma. O telefonu öyle yada böyle gönderecekler. ayın ortasında gönderimler başlamazsa bizim durumumuzda olanlarla bir olup toplu bir şekilde mahkemeye vermek lazım. sosyal medyada yaymak lazım hatta teknoloji sitelerine haber verip onlardan bu konuyla alakalı youtube da video bile yayınlamalarını isteyebiliriz rezil olur firma. almanyada ki merkezlerine mail atarız her şeyi yaparız. kabak tadı vermeye başladı çünkü bu durum paramızla rezil oluyoruz. Ne zaman geleceğini bilmiyoruz ne demek ya saçmalık.
-
Aynen hocam valla paramızla rezil oluyoruz apple ile görüştüm bu kadar uzun sürmemeli dedi size bir tarih vermeleri gerekiyor dedi böyle bir saçmalık görülmedi bekle bekle gına geldi inşaAllah bu ay hallolurda daha fazla canımızı sıkmazlar. Aynen dediğiniz gibi yaparız birşeyler görüştüğüm 2-3 arkadaş daha var bir gelişme olursa yazarız felan toplu mahkemeyede verebiliriz
Konu dışı ama Vatan Bilgisayar mağdurları da çok, benim gibi, umarım Media Markt biran önce teslimatlara başlar da, bize de tutunacak dal olur, bir umut doğar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
umarım başlarlar hocam. Mediamarkt almanya ya yazdım durumu bakalım onlardan ses çıkacakmı. herkesi toplayabilsek buraya bir şekilde sesimizi çıkartırız. Bu iş, ne zaman geleceğini biz de bilmiyoruz diyerek geçiştirilecek iş değil. sattığın malın ne zaman geleceğini nasıl bilmezsin neye göre satıyorsun o zaman. sanırsın sokak arasında sıradan cep telefoncu.
-
Yok yalan bende mağazadan aldım 13 pro max 512 hala ortada yok arayan da yok soran da yok yok yok yok....
Bende yazdım Almanyaya oradan da cevap yok..Sanki biz yılalım telefonları iptal edip paramızı geri alalım onlarda zamlı fiyattan kar etsinler istiyorlar böyle bir beklenti var...
Merhaba ben de aynı konudan muzdaribim 3 ekim tarihinde ip 13 pro max 256 gb aldım ama hala gelmedi denizli mediamarkt şubesinden 15 kasımda bir teslimat geldi denizli mediamarkt'a o teslimatta da 6 7 tane iphone 13 geldi sadece pro ve pro max'lerden hâlâ haber yok umarım bir an önce çözülür ekonomik kriz zaten vardı şu anda kendini belli etmeye başladı hak verirsiniz ki Türkiyede yaşıyoruz yarın ne olacağı belli değil böyle sıkıntılı bir dönemde beklemek de ayrı bir geriyor insanı
-
merhaba hocam peki ne zaman geleceğine dair bir tarih veriyorlar mı?
-
14 Ekim'de sipariş verenlerdenim. Bu hafta mağazaya gidip 1 aydır hiç teslim alan oldu mu dedim. Daha kimseye 1.5 aydır tek bir telefon bile teslim edilmedi dediler. Çok saçma bir hal aldı.
-
17 ekimde 13 pm 1 tb siparis verdim verdim vermez olsaydim bu mediamarkt gercekten vasat bir markaymis . Ozellikle tr dr cok amatorce yonetiliyor ve insanlari saf yerine koyarak appleda stok sorunu devam ediyor diye cevaplar aliyorum . Apple ile arandaki alisveris beni ilgilendirmez sen bu urunu stoklarina sokamiyorsan kusura bakma ama senin planlama ve satinalma yoneticilerin bu isi beceremiyorlar ve o yoneticiler kesinlike tipik tr insanidir . Sanirsin telefon uzaydan geliyor, 50 gun once parasini odedigimiz telefondan haber yok stogunda olmayan urunu nasil satabilir bu mediamarkt anlamis degilim ve mediamarktin hic umurunda degil musteri memnuniyetini hic dusunmuyorlar . Şöyle düsünün birisi bir dunya para harcayip mediamarkt magazasini kuruyor ve bir isim yapiyor ama bu satin alma ve planmama yoneticilerin is bilmemezlikleri bur markayi zedeliyor varmi boyle bisey ya . Her aradigimda apple ile stok sorunu yasiyoruz diyorlar ve insanlari saf yerine koyuyorlar bu tur yalanlara inanmayin dostlar boyle bir alisveris politikasi olamaz bugun aradigimda suan guncel fiyattan parami iade edin dedim sesleri cikmadi .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Stok olayı bence artık yalan ne zaman geleceğini bilmiyoruz demeleri de yalan başka bir iş var bunda hepsiburada bile geçen haftadan tekrar satışa koymuştu telefonları alma gününe göre 23-24 aralık teslim diye gün veriyordu. Bunlar eylül ekimde sattığı telefonlar için hala ne zaman gelecek bilmiyoruz diyor şaka gibi. Bir karar verip aksiyon almamız lazım böyle beklemeyle olmayacak bu iş rezil oluyoruz paramızla.
-
Olmayan telefonları sattığı için artık tüketici hakem heyetine başvurup misli ile paranızı alın.
hocam aralık sonu diyorlardı bakalım olmadı iade edeceğim ama 5.000 liralık bir fark var az da değil
-
Valla bnmde 5 bin fark için iptal edemiyorum arada kaldık ne yapacağız bilmiyorum eminim onlarda iade etmemizi bekliyordur iade etsek kazanan onlar olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- iphone 11 pro max nfc var mı
- iphone elma logosu gelip gidiyor
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- iphone 13 yılbaşından sonra ne olur
- rehberinde ekli miyim nasıl anlarım
- iphone 15 kaç watt destekliyor
- 15 pro max vs 16 pro max
- iphone 15 pro max yurtdışı fiyatı
- iphone 13 pil kaç mah
- silinen numaraları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X