Şimdi Ara

Mediamarkt iphone 13, iphone 13 pro ve iphone 13 pro max siparişlerin teslim sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
7.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

kaynak nedir dostum?

• Vandelay V kullanıcısına yanıt

wp grubumuz var arkadaşlar ekran görüntüsü atıyor

• Evet kargoya verildi benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.10.2021 13 Pro Max siparişim benim de bekliyor. Mediamarkttan bekliyoruz. Şubata kadar kesin gelmiş olur bile dendi mediamarkt tarafından.

• Merhabalar,

12.10.2021 sipariş tarihli 13 pro max 128G Graphite siparişim bugün teslim edildi Mediamarkt tarafından.

• Hayırlı olsun zevstr. Nugün tekrar aradım. Gene aynı cevaplar. Graphite varsa değiştirem siparişi dedim teslim alan var dedim. Kesin cevap gene yok. Herkez hergün arasın bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün telefonu teslim aldım. Silver blue siparişim di. Beyaz gelmiş kabul ettim aldım. 2 ay bekledim tam istediğim olmadı ama yapcak bişey yok

• aaktekin kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın biz hala bekliyoruz

• Selam arkadaşlar, 14.10.2021 tarihinde ben de vermiştim sipariş. İphone 13 pro Mac 256 GB Sierra Blue. Hala elime ulaşmadı, şikayetvar vs hepsi hikaye. Kimseyi takmıyor bunlar. Whatsapp grubu varsa beni de ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakirsercan -- 22 Aralık 2021; 20:10:50 >
  • mediamarkt 15.10.2021 tarihindeki 13 pro max 256 gb graphite siparişim dün geldi.

• MediaMarkt 14 ekim 2021 13 pro max Sierra 512 GB ürünümü dün teslim aldım.

• Kaan_Style K kullanıcısına yanıt
    2.5 aydan fazla sabretmişsiniz. Ben gönderilmeyeceğini düşünüp tuketici mahkemesine giderdim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.