< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mediamarkt iphone 13, iphone 13 pro ve iphone 13 pro max siparişlerin teslim sorunu (3. sayfa)
-
-
umarım hocam yani en geç ocak sonuna bitmiş olacaktır alınan tüm siparişler önden verenlerin yani 15 ekime kadar olanlar ilk partta bitirirler diye düşünüyorum çünkü azınlık değil yani mağdur olanlar aralık sonuna bekliyorum ben teslim edilir bizimkiler yeni gelişme olursa yazacağım hocam iyi forumlar
-
Bu iyi haber umarım yeni fiyattan satmak için mağazalarına göndermez ve bu durumu doğru değerlendirir mediamarkt ve bizi mağdur etmez. Tarih yakın ve 750 adet iyi bir rakam bekleyen herkesin telefonu ulaşır diye düşünüyorum.
Bu arada şikayet var da bir arkadaş ekim ayında mediamarkttan 13 pro max satın aldığını 26 kasım da gönderildiğini yurtiçi kargoda telefonun kaybolduğundan bahsetmiş şikayette bulunmuş faturasını kargo takibini vs. herşeyi paylaşmış böyle aksi bir durumda var kargoya verildiğinde hemen şubeye gitmek lazım.
-
22 kasımda eşime aldığım cihaz gönderildi, Vatan Bilgisayardan 9 Ekimde verdiğim bire bir aynı cihazdan hala haber yok. 61. gündeyim
-
Hiçbir bilgi bilmiyorlar da aktarmıyorlar da mehmet bey.Bende kipa mediamarkt kepez şubesinden 2 ekimde aldım hala haber yok sadece pişkin pişkin bizde böyle istersen geri ver(almadığım hayali telefonu)tarzı bir tutumları var.Mediamarkt hayali telefon rezaleti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkilit -- 9 Aralık 2021; 0:5:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.teknosa.comApple iPhone 13 Pro Max 1TB Grafit Akıllı Telefon Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/apple-iphone-13-promax-1tb-grafit-akilli-telefon-p-125078270
Teknosa da stokta telefon var biz hala media markt ı bekliyoruz tek tedarik edemeyen bunlar nedense tabi yersek
-
Gelisme var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke hep aynı yalan dolan sözler bizi resmen kandırıyorlar
ne diyor acaba kendileri? o da ne zaman geleceğini bilmiyor mu yoksa?
-
Ne diyor hocam bugün MediaMarkt 13 pro max silver satışa koydu 1-2 saat sonra ya satıldı ya da kaldırıldı
Haber bekliyorum ne olacak bakalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İphone 13 ve 13 mini modelleri mediamarkt online mağazasına eklendi 13 siparişi olup gelmeyen var mı eğer ki gelmediyse gösterilen şubelerden gidip zorla alsınlar böyle bir şey olabilir mi ya ? özellikle istanbulda yaşayanlar
-
Vatan mağazalarına stoklar gelmeye başlamış. internet sitesinde gözüküyor hangi mağazalarda olduğu. Media markt ta iphone 13 512 gb var sadece pro ve pm yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X