Şimdi Ara

Mediamarkt iphone 13, iphone 13 pro ve iphone 13 pro max siparişlerin teslim sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
7.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün pro max vardı MediaMarkt’te 128 gb hemen gönderim diyordu ama sipariş verenlere gönermiyor anlamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stoktan satış mı yapıyorlar şu an pro max'leri anlamadım? buna rastlayan varsa ekrn görüntüsü ve stok sorgulama yapabilir mi? süreci uzatırlarsa dava dosyasına eklenebilir.

• Vandelay V kullanıcısına yanıt
    Bugün vardı sitede hemen al diye

Mediamarkt iphone 13, iphone 13 pro ve iphone 13 pro max siparişlerin teslim sorunu

• Buraksssbey B kullanıcısına yanıt

hocam özel bir gelişme mi var? stoklara mı gelmiş yoksa genel müdürle irtibat halindeyim demiştiniz o şekilde mi o şekilde mi teslim edecekler.

• nsenbas N kullanıcısına yanıt
    Hic bilgim yok bu haber edecegim size ayrica suan vatanda stok var ve hb de 128 lik stok var yarin teslimat olarak gozukuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aynen oralara stoklar gelmeye başladı bence mediamarktta da var stok ama göndermiyorlar nedense. Haberinizi bekliyoruz hocam.

• Aynı durum bende de mevcut. 11.10.2021'de sipariş vermiştim 13 Pro Max 256 Mavi rengini. 2 aydır bekliyoruz ve halen tedarik sürecinde olduğu söyleniyor. Apple bile sitelerinden alınan ürünleri 3 hafta gibi bir süre içinde gönderirken bizim 2 ay beklememizin bence mantıklı bir açıklaması yok ve sorgulanması gerekiyor. Stokçuluk yapıldığını ya da ucuz fiyattan aldığımız için değeri azalan ve içeride duran paramızın iadesini caydırma yoluyla yapmak istiyorlardır diye düşünüyorum. Kısa süre içinde bilgi almaz isem belli baskı yerlere başvurmayı düşünüyorum. Bir gelişme olursa bilgilendirirseniz sevinirim.

• Ufak ufak gelmeye basladi dediler bana dun telefonda ama satmadan once aylardir bekleyen insanlara dahitmiyorlar cunku daha pahaliya satabiliyorlar. Ben cimere sikayet yazdim biktim artik gercekten mahalle esnafindan farksiz bir firmaymis mediamarket bu ne ya 3 5 kurus fazla kazanmak icin satin almis parasini almis insanlara zulüm ediyorlar zor durumda birakiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple sitesi dururken media mark tan almak neden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hsyn073 H kullanıcısına yanıt
    Size 5 bin lira zam yapıldı deseler hiçbir şey yapamazsınız.

Burak bey haber var mı ceo dan?

• nsenbas N kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam

• Kazall kullanıcısına yanıt
    Ödeme açısından mediamarkt daha kolay havale ile direkt hallettik o kısmı fakat apple sadece kredi kartlarıyla ödeme kabul ediyor limitte o fiyattaki telefonlara yetmeyince mecbur kalıyoruz hocam. Sanal kart açıp limit arttırmayı denedim o da olmadı banka kartida olmadı çok garip

• Benimde bugün 55 gün oldu. Aradım müşteri hizmetlerini herzamanki klişe cevap. Nezaman gelecek bilmiyoruz. Aradan 1 saat geçti media marktan aradılar ve siparişimin nezaman teslim edileceği belli değil dedi ve size bi teklimiz var dedi. Benim siparişim 13 pro max silver blue bunu yerine 13 pro max grafit olarak değiştirelimmi siparişinizi diye sordular. Bende hangisi çabuk gelecekse o olsun artık rengininde önemli olmadığını söledim. Fakat grafit modelide nezaman gelecek belli değil dedi. Bende acaba herkezden onay alıp grafit tengini falanmı getircekler acaba diye onayladım. Ama telefonu kapatınca kararımdan vazgeçtim tekrar aradım ve eski siparişim neyse onu istiyorum dedim. Zaten olmuş 55 gün. Grafit modelide nezaman gelcek oda belli değil. Neden böle bişey yaptılar anlamadım. Ama gerçekten çok büyük hayak kırıklığı. Birdaha asla apple kendisi hariç biyerden almam. Media markt yazıklar olsun. Görünüşe bakarsan global bi şirket. Yorumsuz bi durum

• bugün 7-8 kişinin telefonu kargoya verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsenbas -- 13 Aralık 2021; 19:58:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.