Şimdi Ara

MediaPlayer10da görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an Windows media player 10 sürümünü kullanmaktayım.Bu sürümü daha önceden de bilgisayarıma kurmuş ve hiç bir sorun yaşamadan istediğim müzik,video v.s. yi izleyebilmiştim.DivX için ise DivX codec ve Xvid codec yüklemiştim.Geçenlerde Windows'u baştan kurmak zorunda kaldım.Kurulumu tamamlayıp MediaPlayer 10'u da yükledim.DivX için DivX codec ve Xvid codeclerini de yükledim.Ardından iş video seyretmeye geldiğinde video formatı DivX olsun olmasın görüntü anlatamıyacağım derece de berbattı.MedyaPlayer 10'u,DivX codec ve Xvid codeclerini kaldırıp tekrar kurmama rağmen bu sorunum halen daha devam ediyor.
    Ne oldu da eskiden sorunsuz bir şekilde media playerda izleyebildiğim videoları aynı codecleri kurmama ve kullanmama rağmen izlenmeyecek derecede kötü görüntüler ile seyrediyorum
    Ve bu durum sadece Media Playerda geçerli bi durumda değil.Power DVD'de bile aynı sorun var.
    Arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

• RealPlayer in son sürümünü indir ve yukle.Codec falan yuklemen gerekmez.Her formatı açar.
    Yuklemeden önce mevcut codecleri kaldır.Real player ihtiyaçduyduğunda kendi codeclerini kendisi indirir.
    Internet bağlantısı varsa tabii.
  • Ekran kartının driverlarından bu sorun oluşabilir. Eğer Nvidia kullanıyorsan Görüntü özellikleri>Gelişmiş> Nvidia nın özellikler ekranından renk düzeltme seçeneğini tümüne uygula olarak seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaras -- 15 Ekim 2005, 2:53:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC media player Ses sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.