Bildirim
Mediaval Total War 2 İngiltere Savaş Taktiği
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İleri seviye askerler çıktıktan sonra saldır.Dismounted Feudal Knights gibi.Ayrıca İngiltere'nin ileri seviye okçuları da çok iyidir onları da kullan.İleri seviye askerler çıkana kadar mızraklı birliklerle savunma yap şehirlerinde.Atlı birlikler için kalelerde ''Stables'' ismindeki binaları yapman lazım. -
Valla bende yeniden yuklucem oyunu bayadir oynamadim,umuttum biraz ama ingilterenin en iyi birimleri longbowmenlerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeomen archers yapabilirsin destek birimi olarak. bizansı atlılarına cevap olarak da stable'ını geliştirip feudal kight veya english knight yapman gerekiyor. kılıçlı asker kullanmanı pek önermem -
Şuan hiçbir şehirde bina yapamıyorum nedeni nedir hiç bilmiyorum nasıl yapabilirim şuan military konumunda hep town milita eğitiliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: fire10
Şuan hiçbir şehirde bina yapamıyorum nedeni nedir hiç bilmiyorum nasıl yapabilirim şuan military konumunda hep town milita eğitiliyor
Şehirlerin nüfusu arttıysa sur seviyesini arttırman lazım. O zaman ileri düzeydeki binaları yapabilirsin. Nüfus artmıyorsa da nüfusu arttıran şeyler yap, tarım gibi. Town militia çıkan binayı geliştirince bill militia var 15 ataklı ondan çıkarabilirsin. Atlılar için ise kalelerdeki stable'ları geliştirmen lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X