Şimdi Ara

MediaveL II kurulum sorunu AciL Yardım Plsssssss

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler 3 gün önce cd ciden 2 dvd lik MediaveL II cd sini Aldım. Yanlız Eve gelince hmn kurmaya başladım. İlk önce dvd yi yerine yerleştirdim .Bekledim Otomatik çalıştırınca yükleme ekranı geldi. Sol tarafta alt alta install fln filan sağdada alt alta ilgili sitelerin olduğu yani normal yükleme ekranı . TAbi cok hecanlıyım her şey gayet iyi gidiyo bi instale bastım şöle bir sorun geldi :
    * Setup.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor . bu durumdan dolayı özür dileriz. diye error verdi. Gerçi dvd ler sahte fakat adamlar çok profosyoneller yani böle bişeyle daha önce hiç karşılaşmadım. belki tozlanmıştır diye sildim yine olmadı . Ne yapmam gerekli acil msj larınızı bekliyormmm .

• masaüstüne klasör aç dizine çıkart benim ve arkadaşımdada ilk öyle olmuştu ben sorunu öyle hallettim.
  • Hacı denedim onuda Olmadı yaw. Şu _setup.dll dosyası çıkartılamıyor kopyalanamıyor ve açılmıyor . Kafayı yemiş bu dvd . Ne yapmalı
  • aldığın yere götür iadesini iste vermezlerse korsan dvd satmaktan ceza yerler fakat sakın söyleme .d dayak falan yersin mazallah
  • aldığın yere götür iadesini iste vermezlerse korsan dvd satmaktan ceza yerler fakat sakın söyleme .d dayak falan yersin mazallah
  • zaten öle yapacam yarın sabahta bi daha kalk bu soğukta oraya git gel zor iş ya
  • aynı cevabı nasıl 2 kere yazmışım yhav ?? neyse .d sen en iyisi ya rome al yada empire al daha kaliteli lerdir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.