merhaba arkadaşlar benim sorunum şu: Medieval II nin patch v1.1 ve patch v1.2 sini indirdim.Ama bir türlü kuramıyorum.Patche çift tıkladığımda rardan çıkarma işlemini yapıyor.Ardından yüklemeye geçeceği sırada "Medieval II nin daha önce yüklü sürümü bulunamadı.Bu patchin yüklenebilmesi için bir önceki sürüme sahip olmalısınız" diye bir uyarı geliyor ve setup kapanıyor.Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Oyun illegalse patchlar çalışmaz.
arkadaşın dediği gibi oyun korsandır. korsanlarda oyunu farklı bir dizine kuruyor ondan çalışmaz.
haaa ille orjinal olacak yani
tuh işte kötü yanı da bu demekki
alakası yok benimkide korsan ama hiç sorunsuz çalışıyor
regref sen nasıl çalıştırdın kardeş?çünkü ben bir türlü kuruluma geçemiyorum
ya bazı crackler falan var onlarla tekrar çalışıyo ama arkadaşın sorunu farklı. Daha pachi yükleyemiyo galiba.
Sırasıyla kurdun di mi patchleri önce 1.1 sonra 1.2 bunları kurduktan sonra bi siteden bul cracklerini crack yap.
quote:
Orjinalden alıntı: refqref
alakası yok benimkide korsan ama hiç sorunsuz çalışıyor
eee yukardaki kişi nie öle dedi ozaman
kardeşler derdim patchleri kurup çalıştıramamak değil.Derdim patchlerin kurulumunu dahi yapamamak.Dediğim gibi patchleri yüklemeye kalktığımda dosyalar rar dan çıktıktan sonra kurulum bir hata mesajı veriyor ve setup iptal ediliyor.Patch 1.1 de aynısını yapıyor.
eğer cd ciden tak calıştır cd aldıysan çalışmaz. Windows a kurman lazım oyunu
yaw patch neidr???
öncelikle oyunu nereye kurdun?? C,D ?? sonralıkla rardan çıkart masaüstüne at ordan kur tabi eğer oyun C deyse .Oyun D deyse patchleri d ye çıkart d de kur fakat patchyi kurarken browse bölümünden d de bir yer göstermeni isteyecektir bu yüzden (bkz.medieval) d de medieval die bi klasör aç browsedende o klasörü göster oraya kurar inş d ye kurmamışsındır baztch kurmanı engellior (bkz.C&CZero Hour)
arkadaşlaaar patch nedir ne işe yarar yaw bilgilendirin şu cahili
quote:
Orjinalden alıntı: ta_mer
Oyundaki bazı hataları eksiklikleri vs gideriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
quote:
teşekkür ederim BaYDoGaN
bişi soracağım sen bi ara 4 gün ceza almıştın neden aldın o cezayı
quote:
quote:
quote:
teşekkür ederim BaYDoGaN
Bir şey değil.
Konu dışında alıntı düzenini bozmuştuk o yüzden.O konudakilerin yarısından fazlası çizilmişti.
quote:
quote:
quote:
quote:
teşekkür ederim BaYDoGaN
Bir şey değil.
Konu dışında alıntı düzenini bozmuştuk o yüzden.O konudakilerin yarısından fazlası çizilmişti.
hmm anladım yani konu dısından alıntı yapmayacağız anladım
benimde bir sorunum var bugun medieval 2 yuklerken setup sırasında 1 cd dekileri yukledi ama 2 ye gelince main/movies/demo_mtw2_campaign.bik dosyasını 2. ci cdde bulamıyor ondan yukleme bitmedii eger sizde bu dosya varsa link verebilir misiiniz?* ya da 2 cd de setup mı ?_