Bildirim
medieval total war
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
cdyi deistirecen -
başka bi yolu yokmu ne biliyim özelliklerinden falan veya bu cd nin içinde bir sürü setup var onlardan birini yüklesem olmazmı başka böyle bi sorunu olupta düzelten yokmu en olmadı yeni cd de alırım. -
birader, ben medieval hastasıyım böyle bir şey benimde başıma gelmişti virüs taraması yapmıştım crackinde virüs rastladım virüslü dosyayı sildim oyunu kaldırıp yeniden kurdum şimdi canavar gibi çalışıyor bu arada bildiğin medieval hastaları varmı? benimle irtibata geç
khalistrom@yahoo.com -
medieval seven arkadaslara rastlamak ne guzel -
en azılı medieval cilerden biri de benim.
mtw-2 için çalışmalarımı görmek istiyorsan
BU YAZIYA TIKLA -
dostum çok iyi yapmışsın, etrafımda medieval seven yok bir arkadaşım var oda arada sırada oynuyor ben başından kalkmıyorum en son türklerle oyun bitirdim şimdi ingiltereyim, oyunla ilgili söylemek istediğin herhangi birşey olursa bana yaz
khalistrom@yahoo.com -
BEYLER İSYANLARI ÖNLEMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ BENDE TURKLERLE OYUN BİTİRDİM AMA ALMANYALILARLA OYUN BİTİREN VARMI YAW ALMAN OLUNCA HEP YENİLİYOM -
bende bilgisayar kapandı ama kolonya molonya bişiler yaptıp....şimdi fıstıkk gibi çalışıyor -
isyanlar ekonomik sebeplerle çıkar.
oyunun motoru öyle bir ayarlanmış ki kim güçleniyorsa herkes ona savaş açar ve hep onun ülkesinde isyan çıkar. oyun haritanın % 60 ını alınca bitiyor. o seviyeye yaklaşınca isyanlar çok artar.
oyunu her açtığınızda ilk iş olarak sol üst köşedeki dünya haritasının yanındaki üçgeni tıklayın.
açılan şeritteki -automanagetaxes- kutusunu işaretleyin.
vergiler otomatiğe bağlanır ve rahat edersiniz.
isyan olmaması için ekonomiyi güçlü tutmak gerek. önce tarım-merchant-liman-maden gibi
gelir getirici binaları yapın. sonra halkı memnun etmek diğer binalar özellikle dini binalar yapılacak.
komutanların tüy işaretlerine bakın en az 4 tüy olan adamları vali yapın. gelir artar o zaman.
sorunlu bölgelere daha fazla asker koyarsanız - daha fazla bina yaparsanız isyan ihtimali azalır.
loyality oranına bakın % 100 ün üzerindeyse sorun yok. % 80 olmuşsa o turda % 20 ihtimalle orada isyan çıkacak demektir. ülkenizdeki misyoner ve diğer yabancıları temizlemek için bolca assasin üretin bunları öldürün. düşman casus ve suikastçileri görünmüyorlar bunları yakalamak için border fort binası yapmak gerek.
bayrak işaretleri komutanların sadakatini gösterir. 4 ve daha az bayrak varsa güvenilmez adamdır. bunları savaşa gönderin ölsünler. daha ölmezse disband deyin. zengin bölgeleri yöneten önemli valileri damat yapın.
emure
almanlarla oynamak çok zor. tam ortada kalıyorlar her taraftan saldırı geliyor. önce danimarka- isveç- norveç taraflarını - sonra fransa ispanya ve ingiltereyi al - sonrada italya ve rusyaya doğru saldır.
papalığa oyunun başlarındayken hemen saldırma. bu ülkeyi erken alırsan hiç bitmeyen çok büyük isyanlar çıkarıyor. önce katolik ülkelerin çoğunu alıp sonra papalığı işgal et. o zaman o da isyan etmez.
-
hile ile oyna
-
arkdaşlar ben de oynuyorum bu oyunu ama anlayamadığım şeyler var
mesela nasıl bi ülkeye elçi gönderip anlaşma gönderebiliyoruz?galiba emissery yapıyoruz ama sonrası?
sonra o vali yapma olayları falan nasıl oluyo?
tutorialleri de oynadım ama karşılaşmadım böyle şeylerle biraz o tür özelliklerini anlatabilirseniz sevinirim -
Emisary üret hangi ülke ile anlaşacaksan (hertürlü) emisary yani elçini düşman veya tarafsız ülkenin kralına veya elçisi üzerine bırak ozaman düşmansanız ateş kes tarafsızsa dost olursunuz tabi kabul ederlerse
valide bi şehirde böle ferman gibi bişi olur yuvarlak sağ tuş yap o şehirin vali emridir yıldızlı rütbeli bir komutanın üzerini fermanı koy ozaman vali atamış olursun
daha fazla bilgi için Burdan öğrenebilirsin sadece medieval değil diğer seriler içinde -
Ya hu banada menüye gelmeden açılıyormuş gibi oluyor aniden kapanıyor ne yapacağımı şaşırdım hiçbi oyunda olmuyor bi tek Age Of ve medivalda oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X