Şimdi Ara

Medieval total war 2 yi Hamachiden oynamak için yapılması gerekenler ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hamachiden medieval total war 2 oynamak için yapılması gereken ek bi işlem var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• I:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War klasöründeki medieval2.preference.cfg dosyasını notepad'le açarak network kısmını use_ip= "hamachideki ip adresin" olarak değiştirmen gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 9 Mart 2007; 0:32:23 >
  • teşekkürler
  • rica ederim
  • ip yi hamachi ip yaptım lobby de arkadaşla birbirimizi görmemize ama kurduğumuz oyunları göremiyoruz buna da bi çare lütfen
  • Cevapladım pm'ni
  • Pm den yapacağınıza buradan cevaplasanız olmazmıydı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş pmden de mesaj atmıştı oradan cevap vermiştim buraya da yazalım o zaman.

Patch farkından dolayı birbirinizi göremeyebilirsiniz.Her iki taraf da aynı patchi yüklerse sorun ortadan kalkar
  • Ayrıca eskisi kadar aktif olmasa aşağıdaki ağa girebilirsin.(1.2 patch ile tabii)

ChuPa
    1111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 31 Mayıs 2007; 21:09:29 >
  • Peki arkadaşım biz patch kullanmıyoruz kullanmasak olmuyormu..yani birkaç önceki msjında söylediğini yapsam yeterlimi yapacamda zaten dur.CEvap için çok sağol..
  • Dostum lob de birbirimizi görüyoruz ama oyunda göremi,yoruz çözüm nedir acep.
  • Yukarıda yazdım işte aynı versiyon yüklü değilse görmüyor kurulan oyunları.
  • KArdeş bende yazdım patch yüklü değil ikisinde de..Herneyse ben vazgeçtim bir Allahın kulu çıkıpda ben oynuyorum ahada şöyle oynuyorum yazmıyor.Heryede sordum heryede hamaçhi ağları dolanıyor cevap yok..
  • Bildiğim başka bir çözüm yok olması lazımdı aslında tekrar versiyonları kontrol edin bence.Options'ta sağ üstte yazması lazım.
  • dOSYUM YUKARIDAKİ ARKADAŞTA AYNI BENİM GİBİ LOBİDE GÖRDÜKLERİNİ ANCAK oyunda göremediklerini yazmış.Sende pm n cevapladım yazmışsın.Neydi cevap ben onu arıyorum işte.Ayrıca versiyonlar aynıııı.Aynı cd den yüklendi ve yama yapılmadı.
  • Cevabı söylüyorum zaten patch farkı arkadaşa yazdığım da oydu ama sizdeki sorun başka herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.