İkisi arasından BİRİNİ tercih etme hakkınız olsa hangisini seçerdiniz? Bu ROUND'U KİM ALIR? Hadi bakalım forumcular..
Aynen gideceğin bölümü bile bilmeden geleceğini etkileyecek bir şeye biz karar verelim.
nYselmech
kullanıcısına yanıt
Okul hakkında tutumunuzu baz alarak danışıyorum. Hangisinin daha ileriye açık bakımından. Nütfen boş iletişim gerçekleştirerek böyle fikir beyan edecekseniz, etmeyiniz. Teşekkürler Türkiye.
medipol döver
quote:
Orijinalden alıntı: barkoda10
medipol döver
Really? Nereden bu kanıya vardınız beyefendi kampüs farklılığı açısından mı? Ortamı olarak mı?
Whinier
kullanıcısına yanıt
Okul hakkında tutumunuzu baz alarak cevaplıyorum. Medipol'ün ismi daha prestijli. Nütfen boş iletişim gerçekleştirerek böyle sorular soracaksanız, sormayınız. Teşekkürler Türkiye.
quote:
Orijinalden alıntı: barkoda10
Okul hakkında tutumunuzu baz alarak cevaplıyorum. Medipol'ün ismi daha prestijli. Nütfen boş iletişim gerçekleştirerek böyle sorular soracaksanız, sormayınız. Teşekkürler Türkiye.
Yukarıdaki arkadaşa olan net tutumum prestij bakımından olmasına rağmen sanki fikir beyan ettiğinde hemen o okulu tercih edecekmişim gibi lanse etmesiydi. Nütfen yersiz alıntılamalarla beni karşı karşıya bırakmayınız, cümlelerimin tekrarı yok iyi seyirler.