Şimdi Ara

medyaget yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • medyaget diye bir programdan iki adet film indirdim birini normal kaydetti, seyrettim. ikincisini indirdi 720mb ama adobe reader olarak kaydetti açamadım. nasıl açarız? yardım lütfen

• sadece pdf uzantılı dosya mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rar dosyası diyor ama. acaba rar dan mı acacaz
  • tamam winrar ile aç.

• birlikte aç, gözat diyorum ama winrar ı bulamıyorum?
  • Verdiğin resim kullanışsız, o klasörün içeriğindeki dosyanın adını, uzantısı ve boyutunu söyler misin?
  • winamp la açmayı denedim şimdide simge winamp oldu açmıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: sefacıq

winamp la açmayı denedim şimdide simge winamp oldu açmıyo

IMG

.rar dosyası indirmişsin, indirdiğin dosyada hiçbir sorun yok. Bu tür dosyaları açabilmen için bilgisayarında "WinRaR", "WinZip", "7Zip" gibi programların kurulu olması gerekir. Bu programlardan birisi kurulduktan sonra rar dosyası, kurulan program seçilerek açılır ya da çıkarılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Özbey -- 2 Eylül 2012; 20:39:20 >
  • eyvallah kardeş winrar ı indirdim açtı, açtı ama süpriz çıktı. adii adamlar, filmin rar ına şifre koymuşlar. şu linki face de 10 kişiyle paylaş sana şifreyi veririz diyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefacıq

eyvallah kardeş winrar ı indirdim açtı, açtı ama süpriz çıktı. adii adamlar, filmin rar ına şifre koymuşlar. şu linki face de 10 kişiyle paylaş sana şifreyi veririz diyolar.

dosyanın ismi tam olarak nedir?

• Ice Age 4 Continental Drift 2012 LiMiTED BDRip XviD-LEGiON
    medyaget ten indirdim. rar dan açtım. rar 727 mb lik dosyadan aşağıdaki gibi bir text dosyasını açıyo. başka bir şeyi çıkarmıyo
    =============================================

Unlock the movie in a few simple steps

Go tohttp://blueray66.info

In order to access the movie

=============================================
  • rar şifreliyse txt nasıl çıktı?

• rar ile çıkart diyorum, şifre istiyo, şifre yazmadan OK diyorum 199b text dosyasını ve 726mb lik video dosyasını gösteriyor, text i klasöre çıkarıyor videoyu çıkarmıyor, videoyu açmaya kalkınca şifre istiyor.

• selam aynı şifre bende de var bulabildin mi şifreyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.