Şimdi Ara

Medyanın Üzerimize Oynaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman ki paralı kalemşörler başına geçti.Selçuk üzerinden bu takımın hocası Riekerink'e çamur atıyorlar.Yeniçeri çetesini yok etti diye Riekerink'in üstüne oynuyorlar.Bunu kalemşörlerin kime çalıştığı da o kadar belli ki.Tabiki Terim'e.Riekerink hocanın biran önce bu kalemşörlere sahada hak ettikleri karşılığı vermelidir.Takımın başındaki hocayı kene gibi bir Gs'de bir milli takımda dolaşan adama yedirmeyiz.

• ben riekerinkte taktik ve teknik adam kapasitesi göremiyorum. sanki 3 aylığına td koltuğu boş kalmasın diye geçmiş te hala duruyormuş gibi
  • Fatih Terim'in nemalandırdığı yazarlar Rikerink Bey'e sallamaya başladılar.. Yerli Çetesi yavaş yavaş gidiyor ya.. Bu kadroyu kim kurmuştu Terim.. Milli Takımda da işler sarpa sarmaya başladı.. eee napacak.. tabiki herzamanki yaptığını yapacak... ne zaman kuyruğu sıkışırsa diğer tarafa doğru yanaşmak.. Kendisine 9 maç ceza verenlerle el sıkışan, kapalı ışıklar altında kadıköyde kupa almamızı sağlayan tüpçüye yanaşan Terim gelirse bu takım daha da leş olacaktır.. Herkes görecek...
  • Yine yeni yeniden parator kendine GALATASARAY'ı siper etmek istiyor...Bu adam kadar fırsatçı birini görmedim.
  • allah bizi semihin gazabından korusun. 10 yıl diyor kalacam diyor bülent diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.