Şimdi Ara

MEDYATİK HOCA YUSUF KAVAKLI HAYATINI KAYBETTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yusuf Kavaklı kimdir, ölüm nedeni nedir? Yusuf Kavaklı cenazesi ne zaman, saat kaçta, nereden kalkacak? 🕌 Yusuf Kavaklı kaç yaşında, memleketi neresiydi?
    https://www.milliyet.com.tr/galeri/yusuf-kavakli-kimdir-neden-oldu-yusuf-kavakli-kac-yasinda-nereliydi-7142110

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mekanı cennet olsun memleketteki dürüst konuşan 3 5 hocadan biriydi iyi adamdı bence çok izlemedim gerçi

Cubbeli falan bir konuda bir sey deyince tam tersini yapıyorum artik bu tip kötü hocalar o kadar tiksindirdi beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle öyle Hamza kardeşim, her Cuma namazı öncesi sunucu Nur hanımla proğram yapardı, rahmetli her konuda bilgi sahibi, duygusal, yufka yürekli, eşine ve ailesine çok bağlı ve espirili bir hocamızdı

• Siyaset yapıyordu sanki göreviymiş gibi.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Hiçte öyle yapmıyordu rahmetli

• Allah rahmet eylesin. Çok sempatik açık sözlü ve renkli bir kişiliği vardı.

• Allah Rahmet eylesin. Gerçekten sevdiğim bir hocaydı. Çok önceleri sahur programı yapardı o zaman gözüme girmişti. İnsanları dinden soğutmayalım dini zorlaştırmayalım dini katı kurallar gibi sunmayalım diyordu ve çok haklıydı.

Bir sahur programında bir soru gelmişti hocam sahur yapılırken ezan okununca hemen durmak mı gerekir diye. Oradaki sunucu evet durmak gerekir dedi Yusuf Hoca bıçak gibi öyle kesilir mi bu adamın lokma boğazında mı kalsın lokması varsa bitirsin suyu varsa önünde içsin öyle niyetlesin dini zorlaştıramyın demişti ve işte bu adam gerçek hoca demiştim. Dini katı kurallar silsilesi gibi anlatmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 16 Haziran 2024; 0:5:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Yaptı seçim öncesi.

• Kadınlar ve yaşam üzerine çok tuhaf ve abartılı konuşmalarını dinledim. Belki de cımbızlanmıştı ama hic tutmamıştim.

• Navi kullanıcısına yanıt

Ben de denk geldim .Konuşma tarzı da hoş değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.