Şimdi Ara

Medyum ayşe bacı koparmaya devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
25.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

koptum ya hele düşüncelere bi bakın

zdaudahh

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sağlamtaş Ayşe Hoca Koparmaya Devam Ediyor

Sağlamtaş köyünün ünlü hocası Ayşe Hoca, son zamanlarda koparma işlemleriyle adından söz ettiriyor. Kendisi, sağlamtaşlı Kara Fatma Hoca'nın kızıdır ve annesinin mirasını sürdürmektedir.

Ayşe Hoca'nın koparma işlemleri, Kumdere köyünde yapılmaktadır. Bu işlemler, kişilerin kendilerine musallat olan kötü varlıkları veya büyülerin etkilerini üzerinden kaldırmayı amaçlamaktadır.

Ipsala ilçesinde falcı olarak da bilinen Ayşe Hoca'nın yorumları, bölge halkı tarafından oldukça değerli görülmektedir. İnsanlar, kendilerini rahatsız eden sorunların çözümü için Ayşe Hoca'ya başvurmaktadır.

Sağlamtaş köyünde yaşayan Motor Ayşe olarak da bilinen Ayşe Hoca'nın iletişim bilgilerine ulaşmak için [Sağlamtaş köyü motor ayşe iletişim] araması yapabilirsiniz.

Ancak, herhangi bir rahatsızlık veya sorun yaşadığınızda, ilk olarak tıbbi yardım almanız gerektiğini unutmamalısınız. Geleneksel yöntemler, tamamlayıcı bir tedavi olarak kullanılabilir, ancak tıbbi teşhis ve tedaviyi asla yerini alamaz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı site değilmi ben bi farklılık göremedim aynısıda olsa yeniden koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 9 Ağustos 2006; 1:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

aynı site değilmi ben bi farklılık göremedim aynısıda olsa yeniden koptum
    olsun okudukca gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: progman

olsun okudukca gülüyorum

Alıntıları Göster
    quote:

MEDYUM
    AYŞE BACI

FAL ÜCRETLERİMİZ

30 YTL
    30.000.000 TL

BANKA HESAP NUMARAMIZ

AYŞEN ÖNÇEL

ZİRAAT BANKASI
    KADIKÖY - İSTANBUL TÜRKİYE

YTL . HESABI
    2950317 - 6002

EURO . HESABI
    2950317 - 6003

• quote:

olsun okudukca gülüyorum

Alıntıları Göster
    geleceyinizi medyum ayse bacidan oyrenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deccal

Alıntıları Göster
    hayat hikayesini okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deccal

Alıntıları Göster
    düşüncelere nerden bakıyok yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayat hikayesini okuyun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: progman

hayat hikayesini okuyun

cinler hakkinda bilgi bolumune bakin hele bi

• quote:

Orijinalden alıntı: urfalı

düşüncelere nerden bakıyok yav

Alıntıları Göster
    solda düşünceleriniz var ordan gir sonra mesajları oku de
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

eyvalah gardaşım mesaj yazmak gerekiyomuş görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 9 Ağustos 2006; 1:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urfalı

quote:

eyvalah gardaşım mesaj yazmak gerekiyomuş görmedim

Alıntıları Göster
    bir tanesi mailimi siler misiniz çok rahatsız ediliyorum diyor, aynı mesajda yine mail vermiş

bir de mesajlardan anladım ki bu kızlar gerçekten saf. inanıyorlar böyle saçmalıklara.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviGece

bir tanesi mailimi siler misiniz çok rahatsız ediliyorum diyor, aynı mesajda yine mail vermiş

bir de mesajlardan anladım ki bu kızlar gerçekten saf. inanıyorlar böyle saçmalıklara.

Alıntıları Göster
    mynet
    MYNET - Türkiye'nin lider - haber - oyun - spor - magazin - sinema - portalı
    http://mysite.mynet.com/sb/Guests.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

mynet
    MYNET - Türkiye'nin lider - haber - oyun - spor - magazin - sinema - portalı
    http://mysite.mynet.com/sb/Guests.asp

Alıntıları Göster

MEDYUM AYŞE BACI

MANİSA İlinin AKHİSAR İlçesinde Dünyaya geldim
    6 aylıklen annem kirli bezimi kapı eşiğine atmış attığı anda olanlar olmuş Kendisinin eli ayağı ve ağız kısmı felç geçirerek ters dönmüş benimde o anda başım arka tarafımdan ters dönerek kuş gibi çırpınarak evin ortasında dönmeye başlamışım rahmetli babam beni Gölmarmara Nahiyesine götürüyorlar beni 7 yaşına oğlak eti ve ölünceye kadar da tavşan eti yemem yasaklanıyor 21 yaşında iken bir köye misafirliğe gidiyoruz orada eşime ve tavşan eti ikram ediyorlar....
    TAVŞAN ETİNİ TADINCA...
    Ben tavşan eti yiyemem deyince çok lezizdir tad diye ısrar ettiler durumumu açıklamak zorunda kaldım ama bende merak içindeydim sadece tadına bakayım yemeyeyim diyerek küçük parmağımla suyuna bandım dilime değdirdim Olanlar oldu Beynimin döndüğünü hissettim kendime sahip değildim ( ŞU ANDA BUNLARI YAZARKEN BİLE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR ÜRPERİYORUM ) Köyün hocası beni 20 gün boyunca okumuş bir hafta sonra ilginç bir rüya gördüm tarif edilemez güzellikte bir genç kız bana ben senin Cininim Adım KEKEYMUŞİN. İNSANLARIN SORUNLARI KONUSUNDA ARACI OLARAK YANINDAYIM Dedi. Rüyanın etkisinden kurtulamamıştım.
    Bir cuma günü odaya girdiğimde karşımdaydı ve bana tatlı talı gülümsüyordu Bana ben senin rüyamdaki cininim sana bir dua öğreteceğim beni görmek istediğin zaman bu duayı iki kere oku ve ben gelirim dedi. Sonra ortadan kayboldu Ben onu denemek için duayı okudum ve o gündür bu gündür tam 36 yıldır beraberiz insanların dertlerine yardıma muhtaç insanlara yardımcı oluyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: seso81

MEDYUM AYŞE BACI

MANİSA İlinin AKHİSAR İlçesinde Dünyaya geldim
    6 aylıklen annem kirli bezimi kapı eşiğine atmış attığı anda olanlar olmuş Kendisinin eli ayağı ve ağız kısmı felç geçirerek ters dönmüş benimde o anda başım arka tarafımdan ters dönerek kuş gibi çırpınarak evin ortasında dönmeye başlamışım rahmetli babam beni Gölmarmara Nahiyesine götürüyorlar beni 7 yaşına oğlak eti ve ölünceye kadar da tavşan eti yemem yasaklanıyor 21 yaşında iken bir köye misafirliğe gidiyoruz orada eşime ve tavşan eti ikram ediyorlar....
    TAVŞAN ETİNİ TADINCA...
    Ben tavşan eti yiyemem deyince çok lezizdir tad diye ısrar ettiler durumumu açıklamak zorunda kaldım ama bende merak içindeydim sadece tadına bakayım yemeyeyim diyerek küçük parmağımla suyuna bandım dilime değdirdim Olanlar oldu Beynimin döndüğünü hissettim kendime sahip değildim ( ŞU ANDA BUNLARI YAZARKEN BİLE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR ÜRPERİYORUM ) Köyün hocası beni 20 gün boyunca okumuş bir hafta sonra ilginç bir rüya gördüm tarif edilemez güzellikte bir genç kız bana ben senin Cininim Adım KEKEYMUŞİN. İNSANLARIN SORUNLARI KONUSUNDA ARACI OLARAK YANINDAYIM Dedi. Rüyanın etkisinden kurtulamamıştım.
    Bir cuma günü odaya girdiğimde karşımdaydı ve bana tatlı talı gülümsüyordu Bana ben senin rüyamdaki cininim sana bir dua öğreteceğim beni görmek istediğin zaman bu duayı iki kere oku ve ben gelirim dedi. Sonra ortadan kayboldu Ben onu denemek için duayı okudum ve o gündür bu gündür tam 36 yıldır beraberiz insanların dertlerine yardıma muhtaç insanlara yardımcı oluyoruz...

Alıntıları Göster
    aha ayşe bacı göçtü

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

aha ayşe bacı göçtü

Alıntıları Göster
    Ziyaret sayısı
    15508030
    yuh diyorum artık bu sayfa mı bu kadar açılmış yoksa tüm sitemynet mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

Ziyaret sayısı
    15508030
    yuh diyorum artık bu sayfa mı bu kadar açılmış yoksa tüm sitemynet mi?

Alıntıları Göster
    anaa yorumlar kısmını komple kaldırmışlar hela bi açılsın en kısa zamanda bide yorumlarız sitenin son halini

• EE YASALMIS VERGI DAIRESI VE NUMARASINIDA VERMIS ABLAM FİŞ FATURA KESIYOMU ACEP SAHTEKAR BUNLAR SAHTEKAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: latner

EE YASALMIS VERGI DAIRESI VE NUMARASINIDA VERMIS ABLAM FİŞ FATURA KESIYOMU ACEP SAHTEKAR BUNLAR SAHTEKAR
    Beyler fal gerçekmidir bilmiorum ama ewde çinliler war ya bunlara

Ben hadi traditional die baktırayım dedim tercumleri ben aptım yalan yok

Kadın erkek olan çinliye dediki

Sendne 5-6 sene önce annen çoçuk düşürmüş

Cinsiyetini merak ediyormuş annene söle düşen çoçuk erkekti desin dedi

Ben tercuem edimi bak eminsen edim bunlar turist bak fln derken söledim ingilizcesini

Amanın gerçek çıktı

Sonra ben bunları dün kapadokuyaya yolladım onuda bildi

Falcı böle dio bu manyaklar birde kapadokyayamı ne bilim antepe flnmı gidicekler dior

Ben affalım tabi

Başka bir sürü şey söledi

Ha dedi normalde okullar yazın biter sizinkiler kışın ortasıdna bitio garip fln dedi

Ben bile bilmiyordum kışın bittiğini doğruymuş

Fala inanma falsız kalma

Bu arada bu ayın 22 sinde bence bir açıklamada bulunucam ben unuturum siz unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Beyler fal gerçekmidir bilmiorum ama ewde çinliler war ya bunlara

Ben hadi traditional die baktırayım dedim tercumleri ben aptım yalan yok

Kadın erkek olan çinliye dediki

Sendne 5-6 sene önce annen çoçuk düşürmüş

Cinsiyetini merak ediyormuş annene söle düşen çoçuk erkekti desin dedi

Ben tercuem edimi bak eminsen edim bunlar turist bak fln derken söledim ingilizcesini

Amanın gerçek çıktı

Sonra ben bunları dün kapadokuyaya yolladım onuda bildi

Falcı böle dio bu manyaklar birde kapadokyayamı ne bilim antepe flnmı gidicekler dior

Ben affalım tabi

Başka bir sürü şey söledi

Ha dedi normalde okullar yazın biter sizinkiler kışın ortasıdna bitio garip fln dedi

Ben bile bilmiyordum kışın bittiğini doğruymuş

Fala inanma falsız kalma

Bu arada bu ayın 22 sinde bence bir açıklamada bulunucam ben unuturum siz unutmayın

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    beni engelledi yaaa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.