Şimdi Ara

mef üniversitesi yazılmalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıralar çok tanıtımı yapılan bir üniversite siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

• Leviathan53 L kullanıcısına yanıt
    Risk!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.senesi olan üni yazılmaz hocalar bile tam degil kampus santiye
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum ilk senesi olmasına ragmen çok iyi olan özel üniversitelerden daha çok para istiyor
  • Ben tanıtım gününe gittim tatmin oldum bayağı ama bana gelmez ama fiyat konusunda emin ol bence türkiyede üniversite eğitim sisteminde çoğu şeye öncü olacaklarından dolayı o fiyatı istiyorlar bu seneyi bilmem ama 2 sene sonra aşırı gözde olur şu anda bile bu kadarsa kendilerini bayağı üst sıralara taşıyacaklarını düşünüyorum
  • ölü can sıralamanız kaçtı?
  • mf4 40 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

1.senesi olan üni yazılmaz hocalar bile tam degil kampus santiye

bu
  • Bnce listenizde yer varsa yazin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47 k dayim tm2 de. Hukuk yuzde 75 veya yuzde 50 gelme sansi sizce nedir burda ? Ayrica sunu belirteyim fiyatlar aşırı pahali mesela hukukta yüzde 50 kazanan bi kişi diger universtilerde yuzde 25 burslu okuyormus gibi oluyor cunku senelik 36 bin
  • Bence yaz listene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu üniversitede ilk okuyacak olanlar denek olacak ve çoğu uygulama, değişiklik vs. üniversitenin sistemi tam olarak oturana kadar ilk öğrencilerde denenecek, onca üniversite varken tanıtımına, bitmemiş kampüsün sitedeki temsili fotoğrafına, 3+2 sistemine aldanmayın bu 3+2 sistemini isteyen uygulayabiliyormuş ama uygulamak isteyende yurt dışı masraflarını kendi karşılaması gerekiyormuş yani yüksek lisans yapıcam diye onca masrafa gerek yok tamam belki 4-5 yıl sonra ismi duyulacak ama işte 4-5 sene sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: occupant

bu üniversitede ilk okuyacak olanlar denek olacak ve çoğu uygulama, değişiklik vs. üniversitenin sistemi tam olarak oturana kadar ilk öğrencilerde denenecek, onca üniversite varken tanıtımına, bitmemiş kampüsün sitedeki temsili fotoğrafına, 3+2 sistemine aldanmayın bu 3+2 sistemini isteyen uygulayabiliyormuş ama uygulamak isteyende yurt dışı masraflarını kendi karşılaması gerekiyormuş yani yüksek lisans yapıcam diye onca masrafa gerek yok tamam belki 4-5 yıl sonra ismi duyulacak ama işte 4-5 sene sonra.

Cern'de deney yapılmıyor kardeşim, denek nasıl kelime? Hukuk fakültesi dekanı 24 yıl istanbul hukuk ta hocalık yapıp emekli olmuş. Galatasaray hukuk ta dersler veriyor.

Denedik olmadı okulu kapatıyoruz mu diyecekler? Kendi binalarını almışlar sarıyer maslak'ta dünyanın parası. Sıfırdan inşa ediyorlar. Bayrampaşa'da değil bu üniversite Maslak'ta. Yetişecek sözünü de veriyorlar.

Herkes ezberden konuşuyor, 5-6 yıl beklenmeli diyorlar bekleyen beklesin ben bu sene gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekteselli

quote:

Orijinalden alıntı: occupant

bu üniversitede ilk okuyacak olanlar denek olacak ve çoğu uygulama, değişiklik vs. üniversitenin sistemi tam olarak oturana kadar ilk öğrencilerde denenecek, onca üniversite varken tanıtımına, bitmemiş kampüsün sitedeki temsili fotoğrafına, 3+2 sistemine aldanmayın bu 3+2 sistemini isteyen uygulayabiliyormuş ama uygulamak isteyende yurt dışı masraflarını kendi karşılaması gerekiyormuş yani yüksek lisans yapıcam diye onca masrafa gerek yok tamam belki 4-5 yıl sonra ismi duyulacak ama işte 4-5 sene sonra.

Cern'de deney yapılmıyor kardeşim, denek nasıl kelime? Hukuk fakültesi dekanı 24 yıl istanbul hukuk ta hocalık yapıp emekli olmuş. Galatasaray hukuk ta dersler veriyor.

Denedik olmadı okulu kapatıyoruz mu diyecekler? Kendi binalarını almışlar sarıyer maslak'ta dünyanın parası. Sıfırdan inşa ediyorlar. Bayrampaşa'da değil bu üniversite Maslak'ta. Yetişecek sözünü de veriyorlar.

Herkes ezberden konuşuyor, 5-6 yıl beklenmeli diyorlar bekleyen beklesin ben bu sene gidiyorum.

ben kesinlikle kötülemek için söyleyip yönlendirme amaçlı yazmadım yanlış anlaşılmasın ama

herkes söz veriyor önemli olan icraat ve yeni açılan üniversiteler her ne olursa olsun dekanı ünlü iyi bir eğitimcide olsa en az 4-5 yıl sonra rayına oturmaya başlar ve bu gerçeği görmezden gelmemeli bir insan, ayrıca üniversiteyi eğer gidersen sen ve senin gibi yeni giden öğrenciler geliştirecek topluluklar, etkinlikler vs. olsun sizler yapacaksınız bunu ve öğrenci sayısı fiyatından dolayı az olacak, erasmus için acaba nerelerle anlaşacak kaç okulla anlaşacak ve kaç yıl sonra ikili anlaşmalar imzalanacak? maslakta olması ne konuda avantaj? sana ha deyince iş mi bulacaklar? maslakta eleman mı arıyorlar? işi istersen şirketlerin bol olmadığı yerde de öğrenirsin tanıtımı kısa ama etkileyici yapmışlar buna kanmamak lazım bu yüzden en az 4-5 yıl geçmesi gerekiyor yani ezber falan değil gerçek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.