geçen sene 50b tl olan ücretleri bu sene 120b olmuş ve ingilizce hazırlık burssuz 200b. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
geçen sene 50b tl olan ücretleri bu sene 120b olmuş ve ingilizce hazırlık burssuz 200b. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 23 Temmuz 2023; 1:16:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam sence bilgi ve yeditepenin ücretleri ne kadar olur? geçen sene 110 bindi bu sene 170-180 civarı bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bilgi ve yeditepede çok fazla bölüm var. mefte o kadar bölüm yok. bilgi ve yeditepenin max 180-190 olucağını düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam 110 binden 300b yapmazlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam sitede yazmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sana zahmet link atsana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bu kadar beklemiyodum. sizce yeditepe ne kadar olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bilkentte 120 binden 300b yapmıştı bilgide aynı oranda yapmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam iibf için peki ne dersiniz? ben %50 halinin 100b civarı olucağını düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
o civarda olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İzmir Ekonomi de çok fena katlamış geçen sene %50 hukuk 58kmış bu sene 130k olmuş |