Şimdi Ara

Mef üniversitesi yorummm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MEFİN İNŞAAT MAKİNE ENDÜSTRİ BÖLÜMLERİ NASIL SİZCE GİDİLİR Mİ? BİR DE ÜNİVERSİTE NASIL?

• Up endüstri için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • ben de %75 burslu olarak gidebilme ihtimalim var up
  • cidden şu üni hakkında biraz bilgi ya
  • klasik apartman üniversitesi.

• train123 kullanıcısına yanıt
    yine mi sen ya her yere aaynı şeyi yazıyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maslak'ta iş hayatıyla iç içe gibi bir argümanları var fakar ben konumunu pek beğenmedim.%100 burslu olarak endüstri bilgidayar hukuk gibi bölümleri kazanma durumum var iken yeni bir üniversite olması da beni tedirgin etti.Onun dışında hocaların çoğu boğaziçi ve itü çıkışlı.3+2 sistemi ve flipped classroom-yararlanmasını bilene- okulun artıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: merMD

yine mi sen ya her yere aaynı şeyi yazıyosun

doğruyu söylüyorum.

• Olumsuz yorum yapan arkadaşlara aldanmayın ve gelin bana sorun. Mef teyim ve bütün sorularınızı cevaplayabilirim :)

• Cansuo hangi bölüm okuyorsun??Okuldan memnunmusun?Staj imkanları yurt dışı imkanları nasıl acaba!??

• quote:

Orijinalden alıntı: GozlukluSirin

Maslak'ta iş hayatıyla iç içe gibi bir argümanları var fakar ben konumunu pek beğenmedim.%100 burslu olarak endüstri bilgidayar hukuk gibi bölümleri kazanma durumum var iken yeni bir üniversite olması da beni tedirgin etti.Onun dışında hocaların çoğu boğaziçi ve itü çıkışlı.3+2 sistemi ve flipped classroom-yararlanmasını bilene- okulun artıları

3+2 sistemini anlatırmisiniz?

• ÇÖP.MEF NE OLM.SAÇMA SAPAN DERSANECİLİK MANTIĞINA SAHİP ADAMIN AÇTIĞI OKUL DAHA YENİ Bİ DE İYİCE ÇÖP ELE GİTSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

quote:

Orijinalden alıntı: GozlukluSirin

Maslak'ta iş hayatıyla iç içe gibi bir argümanları var fakar ben konumunu pek beğenmedim.%100 burslu olarak endüstri bilgidayar hukuk gibi bölümleri kazanma durumum var iken yeni bir üniversite olması da beni tedirgin etti.Onun dışında hocaların çoğu boğaziçi ve itü çıkışlı.3+2 sistemi ve flipped classroom-yararlanmasını bilene- okulun artıları

3+2 sistemini anlatırmisiniz?

Ilk 3 yil burada okuyorsun daha sonra 4.yil yurtdisina gidiyorsun.4.yili da mefte okumus gibi lisans diplomani aliyorsun ardindan 5.yil da orada kalarak tezsiz yuksek lisans yapiyorsun

• ENGİNEERFLOW E kullanıcısına yanıt
    Rakip eleme detected

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.