MRB ARKADAŞLAR MEGA HAFIZA FOTOĞRAFİK HAFIZA SETİNE İHTİYACIM VAR SATABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA BANA PM ATSINLAR LÜTFEN....
Satmam bedavaya veririm
quote:
Orijinalden alıntı: requin1
Satmam bedavaya veririm
nie?
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
quote:
Satmam bedavaya veririm
nie?
korsanı var zaten nette.Kitaplar fotokopi halinde pdfye basılmış istersen fotokopicide çoğalttırırsın.Sesli kasetler ise mp3 çevrilmiş onları mp3 playere atar dinlersin.
quote:
Orijinalden alıntı: erdenar
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
quote:
Satmam bedavaya veririm
nie?
korsanı var zaten nette.Kitaplar fotokopi halinde pdfye basılmış istersen fotokopicide çoğalttırırsın.Sesli kasetler ise mp3 çevrilmiş onları mp3 playere atar dinlersin.
yokki internette hep kırık link diyor bildiğin sağlam link varsa pm atsana
bildiğin sağlam link varsa bana da pm atar mısın benim bulduklarımın hepsi de kırık çıktı.
durumun iyiyse bence git al kardeşim veya sipariş ver. internette boşuna dolaşma. linkleri bütün sitelerden sildiler.çok yararlı set. ordan burdan satın alıcam derken boşuna zamanın gider.kimsenin sana çok ucuz bir fiyata ve hiç dokunulmamış bir seti vereceğine pek inanmıyorum.veren olursa al derim tabii ki ama sanmıyorum öyle biri çıkacağını.
Bende mevcut ama satmayı düşünmüyorum,pek satanda olmaz zaten satmaya kıyamaz alan.
sweet_angel90 mümkünse bana gönderebilirmisin? mail adresim bonomolu@hotmail.com Teşekkürler. umarım mail adresi yazmamda bi sakınca olmaz site kuralları açısından. PM atmayı denedim olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: sweet_angel90
Benim elimde tüm setler var isteyenler pm atabilir.