Şimdi Ara

Megamax'in bb'ye etkisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megamax diye bir ürün aldım.http://www.megamaxturkiye.com/

Hangi kafayla aldığımı bilmiyorum. Değerleri çok düşük. Ki değerleri için almadım zaten. Kilo aldırdğını iddia ediyor. İştah açıyormus. Daha 2 kere kullandım bir etkisi olmadı. Tadı da berbat. Alışmışız şeker gibi gainer tozlarına.

Kullanan eden var mı bunu sporla beraber ?

• Kilo almak için bende düşünüyorum bu ürünü, ürün bittiği zaman işe yarayıp yaramadığını konu üzerinden bildirebilirsen çok iyi olur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü bizzat ben 1,5 yıl önce kullandım 3'erli almıstım o zamanlar. Ürün kilo almak için bire bir,yalnız ürünün tek yan etkisi göbek yapıyor ve buda bende oldu ama spor yapmıyordum o aralar sporla kullanıldıgı taktirde göbek yapacagını zannetmiyorum. Ama tavsiyem ürünü günde üç defa düzenli bir sekilde kullan sabah öğle aksam bunlar hepsi yemekten sonra süte karıstırılıp içiliyor. Şimdilik aklıma gelen bunlar
  • 1 haftadir kullaniyorum. 0.5 kg almisim sadece. Kalori miktarimi arttirdim. Kutu bitimi kac kg aldigimi yazarim buraya.

@ForzaBesiktas72

Ben sabah kahvaltidan sonra ve aksam yemeginden sonra iciyorum. Bazen sutle bazen suyla. Tadi ve kokusu kotu ama alistim artik ice ice. Su an kotu gelmiyor. İstah arttiriyormus ama. Sigara icmeme ragmen istahim artti. Sigarayi biraksam istah tavan yapicak sanirim.

• Hocam nedir durum? faydasini gördün mü? Fasa fiso mu

• Abi gidin bulgur pirinç makarna yiyin hindi tavuk yiyin birşeyler bu tür şeylere inanmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.megamaxsiparis.com/ sitemizden tüm detaylarını inceleyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.