Şimdi Ara

Megane 1 1.6 16 Valf mı Golf 4 1.6 Comfortline mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar golf 4 1.6 comfortline ve megane 1 1.6 16 rte valf arasında kaldım. Akrabamda 2001 model megane 1 1.6 16 valf var. Araç orjinal 190.000 km’de. Araçta değişen boya vs. yok. En son 29.000 diyor araca. Öte yandan 1.6 golf 4 var. Araç 1999 model olup 240.000 de. Değişen yok tavan hariç boyalı. Bu araca da en son 26.000 diyor. Hangisini almalıyım.
    Yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi act6129 -- 29 Ekim 2018; 9:33:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• megan. yedek parca falan..
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    Aslında ben de öyle düşünüyorum hocam malum parça fiyatları pahalı ama golf 4 lerin görünüşü hoşuma gidiyor orada kaldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkisi arasından megan.

İşin içine rakipleri girerse o jenerasyonun en iyisi Focus 1 dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus 1 i düşünmemiştim açıkçası

• Arkadaşlar bu araçların herhangi birini kullanan var mı hangi araç uyarsa onu Çarşamba gününe kadar almam gerekiyor.
    Yorumlarınız için teşekkürler

• 2001 model megane 1'i 17 yıl kullandık, bir kaç ay önce sattık. 1.6 16V motoru megane 1'in en iyi yanıdır. İyi kaçar ve az yakar. Yalnız Hitler morora göre daha çok sorun çıkarmaya yatkın bşr motordur. Parçaları çok kaliteli değil, sıra ile hepsi arıza veriyor. Bizim neredeyse değişmediğimiz parçası kalmamıştı. Şanzımanı bile değişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    1.0 TSI MI 1.5 TSI MI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 sene Golf 4 kullandım. 1.6 hitler motor çok yakar az kaçar, lakin çok sağlamdır bozulmaz kolay kolay.

Yalnız elektronik ufak tefek çok arızası oldu.

Cam otomatiği, silecek, kapı switchleri v.b. Basit ama can sıkıcı arızalardı.

Görünüşüne laf yok o yılların en güzel kasası,

Bana göre kasa olarak hala en güzel Golftür.

• coskunserce kullanıcısına yanıt
    Megane 1 hakkında ilk defa böyle bir şey duydum. Kime sorsam arıza çıkartmayan güzel dayanıklı bir motor diyorlar.
  • İkisi arasında megane 1 derim fazla masraf yapmadan 7yıl binersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Tercihimi megane 1 den yana kullandım ve hemen aldım. Az yakıtlı arabaya ihtiyacım vardı ve aradığım aracı da aldım. Golf yakıt olarak bana göre bir araç değilmiş. 100 km de 8,5 litre yaktığını söyleyince vazgeçip megane 1 i aldım. İyiki de almışım. Herkese hayırlı günler diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi act6129 -- 29 Ekim 2018; 14:1:58 >
  • Golf 4 alırsanız pişmanlığın dibini yaşarsınız.Uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Golf 4 alırsanız pişmanlığın dibini yaşarsınız.Uzak durun.
    Mégane 1 aldım hocam

• act6129 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: act6129

Megane 1 hakkında ilk defa böyle bir şey duydum. Kime sorsam arıza çıkartmayan güzel dayanıklı bir motor diyorlar.
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu kadar sorun olması belki bizim araca özeldir. Yine de Megane 1'i ben çok severim, kullanımı çok zevklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu kadar sorun olması belki bizim araca özeldir. Yine de Megane 1'i ben çok severim, kullanımı çok zevklidir.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam Allah razı olsun. Dediğiniz gibi çok zevkli araç sürdükçe süresim geliyor.

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah

• act6129 A kullanıcısına yanıt
    Golf 4 ve o donemin jettasi (bora) da 1. Vitese gecmeme sorunu var. Once 2ye atip sonra direk 1e atarak ancak 1.vitese geciyor genellikle. Bazende nazlanmadan direk gectigi oluyor. Focus1, onda da yalanci hararet sorunu var lpg de calisip motor isisi yukselince hemen gostergede hararet yaptigini gosteriyor. Yaniltiyor. O paraya mitsubishi lancer alin. En sorunsuz aractur bahsi gecen araclar icinde.

Edit. Hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 30 Ekim 2018; 8:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah
    Sağolun hocam Allah razı olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.