Şimdi Ara

Polo 1.4 TDI'mı 1.2 TSI mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda araç almayı planlıyorum. 2017 Polo 1.4 tdi mi tercih etmeliyim 1.2 tsi'mi ? (1.2 tsi allstar paket 1.4 tdi comfortline) İkisi arasında kalma nedenim aslında senede 15 bin kilometre civarında yol yapacağım fakat soğuk bir iklimde yaşadığımdan dizel aracın kışın erken ısınmaması beni benzinli modeli almaya itiyor fakat fikrinizi almak isterim bu konuda.

• 1.2 ye tüp takılıyor mu ? Bizim karşı komşuda polo 1.6 klasik vardı 98 model tüplü olmasına rağmen sattı çok yaktığından şikayetçiydi maaş yetmiyormuş adam mesaiye kalmasına rağmen.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla uyumlu fakat tüp takmayı düşünmüyorum alırsam benzinli olarak kullanacağım

• 1.4 tdi motor 3 silindir oldukça az yakar ama yaptığın tasarrufu sana açtığı masrafla geri alır 1.4 tdi motor yerine 1.2 tsi tercih etmenizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Confort pololar 2 havayastıklı. Lounge olanda 4 havayastığı var.

Lounge Polo fiyatına baz golf 7 bulunabilir diye düşünüyorum. Bence golf 7 tercih ediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 TDI'dan 1.2 TSI'a geçmiştim 2015'li yıllarda.

1.6 TDI çok keyifliydi, aynı beygir olmasına rağmen daha rahat gidiyordu, klima, yolcu v.s. hissedilmiyordu.

1.2 TSI dizelden sonra geçince sessizliği v.s. çok hoşuma gitmişti ama uzun yol çok yapacak olsaydım TDI derdim.

1.4 ile 1.6 arasında ne kadar fark olur bilmiyorum tabi.

• Teşekkürler arkadaşlar, dedikleriniz aklımda bulunacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    seat leon 1.2 tsi mi, 1.4 tsi mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.