Selam arkadaşlar.1.9 Turbo dizel 2000 model megan.Sabah soğuk havalarda tek marjta almıyor.Öksürüyor biraz :).Çalıştıktan sonra vites sanki yerinde çıkacak derecede sallanıyor.2dakika sonra normala dönüyor.Böyle problemle karşılaşan varmı?Kızdırma bujilerine baktılar manyetik tutucu degiştirildi.Degişen birşey olmadı.
2000 model dizelin mazot pompası artık ayar ister. Tabi pompadan önce geri dönüş hortumlarına da bakılmalıdır. Ayrıca ısıtma bujilerini elektrikçide değil, yetkili veya bilgili bir serviste değiştirin. Yanlış buji takılmış olabilir...
Aracınızın gaz kontrolü elektrikli. Yani pompa da dijital kontrollü. Bosch dizel servisine bir uğrayın... Onlar zaten önce geri dönüşlere vb. aparatlara bakarlar. Olmazsa pompaya müdahale ederler.
Ponpadan diyorsunuz?Ponpacı bakmıştı bir sorun olmadıgı söyledi.Mazot hadi geri kaçıyor diyelin.Çalıştırmadan önce mazot fitresinin orda paypast mı diyorlar ney onu ponpaladım sertletim mi birde öyle denedim degişen olmadı.Ama sanki araç tam alıcak mazot gelmiyor gibi bir hal var.öksürüyor tam alıcak sanki mazot geri kaçmış gibi oluyor.Anlamadım gitti ya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme