Şimdi Ara

Megane 2 Disk ve Balata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun renault 2 servisinden 4 disk ve 4 balata değişim fiyatlarını sordum işçlik dahil 750 -800 civarı çıkıyor .

Bana fiyat aşırı pahalı geldi ,sizce nasıl ?

Sanayide yaptırmam ile Yetkili servis arasında güvenlik açısından sıkıntı olurmu ?

• sanayideki iyi bir usta servisten daha iyidir. sanayide değiştirirsen ön disk ve 4 balata için yan sanayi bulabilirsin ama arka disklerin sanarım yan sanayisi yok megane 2 için.Eğer km çok değilse arkaları değiştirmesen de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

sanayideki iyi bir usta servisten daha iyidir. sanayide değiştirirsen ön disk ve 4 balata için yan sanayi bulabilirsin ama arka disklerin sanarım yan sanayisi yok megane 2 için.Eğer km çok değilse arkaları değiştirmesen de olur.

Km 85 binde .Geçen gün lastik patlamıştı Lastikleri değiştirirken tamirci diskler çizilmiş torna veya değişim vakti yakın demişti.

Diğer 3 teker nasıldır bilmiyorum muhtelemeln aynıdır.Diskte yukardan aşağı 3,4 çizgi vardı
  • aboo ben 4 diski 250 ye değiştirdim mondeo da bu servis garanti veriyor diye bu kadarda kazık atılmazki el insaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

aboo ben 4 diski 250 ye değiştirdim mondeo da bu servis garanti veriyor diye bu kadarda kazık atılmazki el insaf

Ya bunların hepsi dolandırıcı ya ,heleki sıfır araç alanlar mecbur bunlara muhtaç kalıyor , balatalara bakıyorum internetten en kralı 50 60 tl

100 tl balata tutuyor 300 de disk tutsa ,100 de işçilik max 500.. 800 nedir aga yaa
  • tornayla kurtarıyorsa değiştirme.diskleri tornalatman en fazla 20 tl tutar.balatalarınıda herhengi bir parçacıdan alıp en fazla 100-150 tl gibi bir masrafın olur.disk değişimi gerekirse otostart.com da araştır fiyatları.hava soğutmalı ön disklerin fiyat 35 liradan başlıyor megane için.senin araç marka model v.s bilgileri girerek arattır.boşa servis kazığı yemeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

aboo ben 4 diski 250 ye değiştirdim mondeo da bu servis garanti veriyor diye bu kadarda kazık atılmazki el insaf

Ya bunların hepsi dolandırıcı ya ,heleki sıfır araç alanlar mecbur bunlara muhtaç kalıyor , balatalara bakıyorum internetten en kralı 50 60 tl

100 tl balata tutuyor 300 de disk tutsa ,100 de işçilik max 500.. 800 nedir aga yaa

ben 2 disk ve 3 balatalara 100 tl vermiştim zor bir pazarlık sonucu ,il olarak neredesiniz acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ben 2 disk ve 3 balatalara 100 tl vermiştim zor bir pazarlık sonucu ,il olarak neredesiniz acaba?

malesef istanbul :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

malesef istanbul :)

üzgünüm o zaman :) allah yetkililerin eline düşürmesin

• parçaları orijinal alıp sanayide tanıdık bir ustaya taktırırsanız maliyet epey düşer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ototube

sanayideki iyi bir usta servisten daha iyidir. sanayide değiştirirsen ön disk ve 4 balata için yan sanayi bulabilirsin ama arka disklerin sanarım yan sanayisi yok megane 2 için.Eğer km çok değilse arkaları değiştirmesen de olur.

Km 85 binde .Geçen gün lastik patlamıştı Lastikleri değiştirirken tamirci diskler çizilmiş torna veya değişim vakti yakın demişti.

Diğer 3 teker nasıldır bilmiyorum muhtelemeln aynıdır.Diskte yukardan aşağı 3,4 çizgi vardı

lastikçi diskten ne anlarmış da akıl veriyor diyesim gelmeden edemiyorum nedense

Not:Çocukken oto lastikçide çalıştım kamyon lastiği tamir ediyorduk en çok yazın sıcakta adamın canına okuyordu.Alev gibi jant ve bijonlar.30 ton yükle beraber 50 tonluk kamyonu kirko ile altına yatıp kaldırmaya çalışmak v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 27 Şubat 2013; 13:53:56 >

• Çok pahalı. Oto Sanayi'ye uğrayın en azından gerçek bir ustanın elinden geçer araba.
  • En önemli emniyet parçalarından birisi. Serviste taktırmasan dahi orjinal parça kullanman önemli.
  • Bilgi olsun diye yazıyorum 4 disk arka on, balatalar parçalara 380 verdim (diskler reno , balatalar bosch ) 130 işçilik toplam 510 tl . İsteyene aldığım yerleri söylerim. İşçilik biraz fazla oldu ama neyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 380 cok az vermişssin.bilyalı arka disk orginalinin internet fiyatı 240.Bende yeni degiştirdim.Arka disk bilyalı oldugu için 30-40 bin daha gider dedi usta.araba 70 binde..işcilik dahil 300tl verdim.3 ayrı marka taktı.benim garantimde ses gelirse ,diskte çizik görürsen gel degiştirecegim dedi.bendix ön disk,mga ön balata,kale arka balata takıldı..Sanayideki ucuzluk parça fiyatlarının ucuzlugundan kaynaklanıyor.orginal kutularda yan sanayide satılıyormus.değişik baltalar getirdi mais kutusunda balata getirdi yan sanayi dedi bunu taksam iki gün sonra ses yapıyor diye gelirsin dedi.Ya çok iyi usta ,yada ayak üstü yedi beni:)200 tl içi acaba yanlışmı yaptım diyede arada söyleniyorum.Deneyip görecegim artık...
  • İşlerini iyi yapan özel Renault servisleri var, bir çok yetkili servisten daha iyi iş çıkarırlar, oralara gitmenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.