Şimdi Ara

Megane 2 HB Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, en fazla 18-19 bin lira civarı bütçeyle bir araba almayı düşünüyoruz. Megane 2 HB 1.4 16v 2004 2005 uygun gibi. Sormak istediğim birkaç soru var, cevaplayabilirseniz sevinirim.

1. Herkes farklı birşey diyor yakıt konusunda. Bu araç şehir dışı 100 km'de kaç kuruş yakıyor?
    2. Parçası pahalı mı?
    3. Birkaç yerde okuduğum kadarıyla elektronik aksamlarda problem çıkabiliyormuş, sizin başınıza geldi mi? Çok arıza çıkarır mı?
    4. Son olarak bu arabayı gerçekten önerir misiniz? Çevremde hyundai getz al diyenler oluyor, sizce hangisi mantıklı?

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: korner12

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fiyat-dustu-son-fiyat-megane-ii-hb-1.5-dci-masrafsiz-116707665/detay/

Araç benim düşünürseniz.

Teşekkür ederim fakat çevre illerden düşünüyorum.

• Yardım edebilecek kimse yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: PeleriNx

Arkadaşlar merhaba, en fazla 18-19 bin lira civarı bütçeyle bir araba almayı düşünüyoruz. Megane 2 HB 1.4 16v 2004 2005 uygun gibi. Sormak istediğim birkaç soru var, cevaplayabilirseniz sevinirim.

1. Herkes farklı birşey diyor yakıt konusunda. Bu araç şehir dışı 100 km'de kaç kuruş yakıyor?
    2. Parçası pahalı mı?
    3. Birkaç yerde okuduğum kadarıyla elektronik aksamlarda problem çıkabiliyormuş, sizin başınıza geldi mi? Çok arıza çıkarır mı?
    4. Son olarak bu arabayı gerçekten önerir misiniz? Çevremde hyundai getz al diyenler oluyor, sizce hangisi mantıklı?

Tersten başlıcam;
    4-Getz ile mukayese edilmicek kadar geniş ve konforludur.4 kişi rahatlıkla uzun yol yaparsın bunalmadan.
    3-Belirttiğin fiyata authentıque donanımlı bir araç alabilirsin bu yüzden ço fazla elektronik aksesuar olmayacağı için arıza riski yüksek olmaz.Full donanımlı bile alsan şansın yoksa bütün arızalar başına gelebilir,belkide hiç sorun olmayabilir.Bu güne kadar ben aracımın eletronik arızalarına toplam 300 tl ödedim en fazla.
    2-Parçası pahalı olmayan araç kalmadı kesinlikle bu yüzden cebinde çıkaacak rakam kendi sınıfındaki her araç ile aynı hemen hemen.
    1-Aracım LPG li şehir içi 220 kr yakıyor 2.65 lpg ile.Şehir dışı ise 170-180 kr falan civarı

Benim aracım 2005 model 1.6 16 V Dynamıc HB Tekno +executıve paket (cam tavan,sunroof,xenon vs.) brc lpg'li.
    Tavsiyem bir miktar daha yükselerek 1.6 ve dynamıc alman,hatta dizel alabilirsen tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: efemertmetin

quote:

Arkadaşlar merhaba, en fazla 18-19 bin lira civarı bütçeyle bir araba almayı düşünüyoruz. Megane 2 HB 1.4 16v 2004 2005 uygun gibi. Sormak istediğim birkaç soru var, cevaplayabilirseniz sevinirim.

2. Parçası pahalı mı?

Tersten başlıcam;
    4-Getz ile mukayese edilmicek kadar geniş ve konforludur.4 kişi rahatlıkla uzun yol yaparsın bunalmadan.
    3-Belirttiğin fiyata authentıque donanımlı bir araç alabilirsin bu yüzden ço fazla elektronik aksesuar olmayacağı için arıza riski yüksek olmaz.Full donanımlı bile alsan şansın yoksa bütün arızalar başına gelebilir,belkide hiç sorun olmayabilir.Bu güne kadar ben aracımın eletronik arızalarına toplam 300 tl ödedim en fazla.
    2-Parçası pahalı olmayan araç kalmadı kesinlikle bu yüzden cebinde çıkaacak rakam kendi sınıfındaki her araç ile aynı hemen hemen.
    1-Aracım LPG li şehir içi 220 kr yakıyor 2.65 lpg ile.Şehir dışı ise 170-180 kr falan civarı

Benim aracım 2005 model 1.6 16 V Dynamıc HB Tekno +executıve paket (cam tavan,sunroof,xenon vs.) brc lpg'li.
    Tavsiyem bir miktar daha yükselerek 1.6 ve dynamıc alman,hatta dizel alabilirsen tadından yenmez.

Cevabınız için teşekkürler. Peki sedanla hacback arasında bagaj hacmi dışında fark var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efemertmetin

quote:

2. Parçası pahalı mı?

Tersten başlıcam;

Cevabınız için teşekkürler. Peki sedanla hacback arasında bagaj hacmi dışında fark var mı?

Sedanlar yerli, HB'ler ise Fransız üretimidir.Bu sebeble aralarında kalite farkı var,işçilik vs
    Motorları ise aynı.HB'lerin tabiki bir sedan gibi bagaj yok ama mesela bir getz yada clıo hb'e göre baya byük bir bagajjı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    14 yıl önce açıldı
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum bende 2004 1.4 16 v var gayet memnunum ben aracı alırken de bir dunya laf soylediler yok motor kucuk gitmez yok megane teneke araba felam söyle soylim gaza bastınmı tabi bir 2.0 motor gibi delirmiyor ama gayet iyi bir gidişi var ben düz yolda 185 yaptım donanımsız olması arıza riskini azaltıyor ama kesinlikle bi getz le felam kıyaslıyamazsın megane buyuk araba rahat araba parça olarak de renault cıkması bile var hesapla yani . kış mevsimi yol bilgisayarı verileri sehir içi 9 şehirler a. 5.5 litre benzin li benim araba. temizini bulursan vede benim gibi sakin araba kullanıyorsan (max hızı ilk aldıgımda ne gider merakı ile deneme için yaptım) ben tavsiye ederim.
    boşunda klima elektrikli direksiyon 6 airbag abs on camlar elektrikli standart özellik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.