Şimdi Ara

megane 2 hb.ses sistemi acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megane 2 hb aracımın orjinal teybi (kaset çalar) arızalandı servis teybin tamir olmayacağını orjinali ile değişeceğini.bende değişecekse mp3 çalar ile değiştireyim dedim ama onada 500 ytl fiyat çıkardılar.şu an transmitter ile idare ediyorum.bana aracın orjinal yuvasına uyacak cd çalar ve sorun çıkarmayacak ses sistemi lazım.ben bu ses sistemlerinden hiç mi hiç anlamıyorum lütfen acil yardım.şimdiden teşekkürler...

• fiyat aralığı nedir ve nasıl bir sistem düşünüyorsun sadece teypmi?
  • ses sistemlerinden anlamadığım için pek fazla bişey diyemiyorum.ama sesin kaliteli ve net olması son seste cızırtı yapmaması benim için idealdir.çok abartılı bir tesisat düşünmüyorum. fiyat çok önemli değil tabi uçuk olmaması kaydı ile zaten teybin arızalı olduğunu yazmıştım bunun maliyeti de bana en az 500 ytl demişlerdi.bu fiyat aralıkları normal gibi gözüküyor.aracın sadece ön kapılarında kolon var arka kapılarda yer var ama orası boş,birde ön konsölde araca ait orjinal iki adet tiwiter var.bana gerekli olan sanırım bir mp3 çalar. arka kapılara kolon.daha fazla birşey eklemeye gerek varmı bilmiyorum.fiyatı daha da yukarı çekebilirim.tabi bir sorun daha var herhalde:aracın üzerinde takılı olan kaset çaları çıkardığımda,yeni aldığımız mp3 çalar bu yere tam oturacakmı bilmiyorum.yardımınıza teşekürler
  • arkadaşım 500 ytl çok ucuk bir rakam o kıytırık teypler için.
    öncelikle o sevdadan vazgeç. orjinalliği korumak istiyosan çıkmacılardan mp3 çalan bi megane teybi ara.
    olmadı pioneer mp3 player al 500 liraya varya en kralını alırsın abartma fazla da pioneer deh-5050 işini fazlasıyla görür ve çok sık cihazdır. usb girişi ve cd çalması en büyük artısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.