Arkadaşlar megane 2 aracım var abimin megane 3 hb yenilerdeki jant nasıl bilmom amam benim megane 2 deki jantlar sürekli eğriliyo araç sağa yado sola çekiyo enson gaçan hafta düzelttirdim şimid yine aynı sola çekiyo. Ya yanisini alıcam yada aracı değiştiricem sıfır olmak şartı ile megane 2 dinamik jant satan bilen varsa yada şu jant avrupada meganelerde varhttp://www.galeriden.com/~resimler/gcfotoambar/images/megane2.jpg
Bana bilgi verirse çok sevinirim .....
Bir iki çıkmacıya gittim sağlam abi süper fln dediler ya bakınca armut gibi duruyo almadım tabi o yüzden sıfır arom...
Janttaki eğrilik sağa sola çekme yapmaz. Titreme yapar.
Rot ayarınızda sorun var.
Olayın teknik boyutunu hocam özetlemiş.
Ama; sıfır jant arıyorsanız 0212 444 66 22'yi arayıp stok durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.
120 den sonra direksiyon felaket titriyo bundan rahatsız oluyosun jantı düzeltiyolar sonra mecbur tekrar balans bıktırıyo bu reno insanı....
bu 2 dinamikdeki jant markasını ve modelini verseniz oda olur...
Bu jantlardan Türkiye piyasasında bulmanız zor ötesi. O yüzden prıvelege jantlarına bır bakın derım. Ben gecenlerde extreme jantlarını kar lastıklerı ıle beraber 1000tl ye bulmustum.
dynamique jantları geçen sene serviste 1000 liraydı fiyatı uygun bence ayrıca 3 senedir bende kullanıyorum hiç eğilmedi siz kaldırıma falan mı sürtüyorsunuz düzelttire düzelttire demekki iyice yumuşamış
Aynı sıkıntıyı bir ara ben de yaşıyordum, üst üste 3 bakımda da jant ufak tefek yamulduğundan düzeltildi. Uzun süredir de titreme vs. hissetmiyorum temelli düzeldi sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme