Şimdi Ara

megane 2 lastik tavsiye lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle kasım gibi sağ ön lastiğimiz gece çevre yolundaki kasisden dolayı balon yaptı stepne taktık 1 hafta sonrada hastanede park ederken sol arkanın yanak yarıldı öndeki sağlamı arkaya aldık önlere kışlığımızı taktık kışlıkları çıkartacağımızdan 2 tane lastik alıcaz. eskiler continental
    gelelim mevzuya arkadaş petlas al yerli ucuz iyi vs derken araştırırken yönlü Petlas Velox Sport PT711 tasarımı müthiş kesin bunu alıcam dedim. starmaxx diyede avrupa için çıkarıyomuş derken bütün hepsine bakıyim dedim bide baktım Goodyear Efficient Grip hemen hemen aynı para kararsızım sonra farkettimki aslında bütün markalar kampanya olunca aynı fiyata geliyo
    NOT:takıntım var sakız alırken bile gramına bakıyom çok titiz alırım herşeyi gm discovery almadan önce 2 ay araştırdım TREADWEAR TRACTION TEMPERATURE DOT fln öğrendim
    NOT ebat 205 55 r16 91 v
    kafamda hala sorular var
    1 yönlü lastik çok mu sesli bide ıslak için yapılmışya kuruda kötü mü tutuş frenleme
    2siz hangisini seçerdiniz
    3 varsa farklı tavsiyeler alabilirim.
    4 megane 2 yaylar çok sert kütük gibi hadi tutuş için desem altı yüksek saçma sapan bide sağ ön aks yeni değişti arkadaşta r15 var onunki makam aracı gibi yinede arabam çok sağlam memnunum 2004 model 1.6 sedan dinamik hiç yolda bırakmadı. nasıl konforlaştıra bilirim?

• cono01 kullanıcısına yanıt
    Megane 2' de petlas, goodyear efficient grip ve hankook ventus prime 3 kullandım
    -Petlas (modeli hatırlamıyorum) yol tutuş ve ses olarak fena değildi ama sağa çekiyordu sürekli sağ-sol lastikleri yer değiştirince düzeldi böyle garip bir durum yaşadım, kalitesiz diyemeyeceğim, bazen oluyormuş böyle.
    -Goodyear efficient grip en kötüsüydü, bendeki lastiğin tarihini hatırlamıyorum ama sert bir lastikti yol tutuşta çok problem yaşadım,
    -Sonra Goodyear ları Hankook Ventus Prime 3 ile değiştirdim, ohh bee dedim,good year lara göre daha yumuşaktı.

Konfor için ve yol tutuş için yumuşak hamurlu lastikleri tavsiye ederim.
  • Petlas iyidir 205 55 r16 devam ;)
  • continental sporcontract 2
  • 1 hafta once megane 2 hb aracima 4 adet michelin energy saver lastik aldim. Gayet iyiler tavsiye edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 28 Mart 2014; 1:07:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane 2 nin süspansiyonu sert değildir havalarını kontrol edin.önler 32 psi arkalar 29 psi olacak.madem konfor istiyorsunuz michelin alacaksınız.ben hep goodyear kullanırım ama efficient gripten memnun kalmadım çok çabuk sertleşti ıslak havada yolu tutmuyor michelin alacağım artık.michelin alırken de mümkünse fransız malı olanları tercih edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 205/60/R15 Yokohama kullanıyorum, memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ototube

continental sporcontract 2

4 üde ondandı arkada iki tane kaldı zaten
    çok dayanıksız ve çatlak gibi 2011 son bahar üretimdi.
    2 sene önce bu zamanlarda kışlıklar çıkınca almıştım.
    senede 15000km %90 çevre yolu yaz tatili işyeri nedeni ile
    ayrıca ContiSportContact 2 diye geçiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

205/60/R15 Yokohama kullanıyorum, memnunum.

bende japon hastasıyım 15 sene önce eski arabada vardı çok iyide iki katı fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

megane 2 nin süspansiyonu sert değildir havalarını kontrol edin.önler 32 psi arkalar 29 psi olacak.madem konfor istiyorsunuz michelin alacaksınız.ben hep goodyear kullanırım ama efficient gripten memnun kalmadım çok çabuk sertleşti ıslak havada yolu tutmuyor michelin alacağım artık.michelin alırken de mümkünse fransız malı olanları tercih edin.

sizinki faz1 mi faz 2 mi arkadaşın megane de faz 2 altında michelin r15 195 yanak bilmiyom michelin var çok konforlu

• quote:

Orijinalden alıntı: cono01

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

205/60/R15 Yokohama kullanıyorum, memnunum.

bende japon hastasıyım 15 sene önce eski arabada vardı çok iyide iki katı fiyatı

Emin değilim fakat lastik bu sanırım.
    http://lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=7494
  • http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=2410
    alınır mı acil

• quote:

quote:

megane 2 nin süspansiyonu sert değildir havalarını kontrol edin.önler 32 psi arkalar 29 psi olacak.madem konfor istiyorsunuz michelin alacaksınız.ben hep goodyear kullanırım ama efficient gripten memnun kalmadım çok çabuk sertleşti ıslak havada yolu tutmuyor michelin alacağım artık.michelin alırken de mümkünse fransız malı olanları tercih edin.

sizinki faz1 mi faz 2 mi arkadaşın megane de faz 2 altında michelin r15 195 yanak bilmiyom michelin var çok konforlu

faz 1 2004 model.Lastikler 205 55 R16
  • quote:

quote:

quote:

Donanım ve motor ne
    Benimki sedan dinamik tekno paket bitek sunroof ve far yıkama yok motor 1.6 16v 2006 dan beri lpgli 97 de fairway almıştım tüplü alıştım ikinci araba bu megane 2004 sıfır aldık 2006 direk lpg
    17 senedir tüplü kullanıyom

• quote:

quote:

quote:

quote:

Donanım ve motor ne
    Benimki sedan dinamik tekno paket bitek sunroof ve far yıkama yok motor 1.6 16v 2006 dan beri lpgli 97 de fairway almıştım tüplü alıştım ikinci araba bu megane 2004 sıfır aldık 2006 direk lpg
    17 senedir tüplü kullanıyom

tekno+executive paket yok yok diyelim benim araç benzinli sedan lpg ye gerek görmedim.7 senedir kullanıyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-205-55-r16-91v-efficient-grip-performance-oto-lastigi-uretim-tarihi-2014-/901906928

Kliksadan goodyearları 177 liraya 2 gün önce aldık bü gün kargo geldi dademin lastikleri taktırdır.
    5 km felan oldu bakalım yarın felan deniycem güzel geldi bana lastikler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-205-55-r16-91v-efficient-grip-performance-oto-lastigi-uretim-tarihi-2014-/901906928

Kliksadan goodyearları 177 liraya 2 gün önce aldık bü gün kargo geldi dademin lastikleri taktırdır.
    5 km felan oldu bakalım yarın felan deniycem güzel geldi bana lastikler

Unuttum dot 1114 baya yeni üretim kliksayıda tavsiye ederim sorun yaşatmadı

• cono01 kullanıcısına yanıt
    Ben de onu tavsiye edecektim. Doğru tervihte bulunmuşsunuz.

• iyi çıktı lastikler çok konforlu ve sessiz
    3. vites 2000 devirde şehir içi asfaltta ses yok
    kilit parke taştada takur tukur etmiyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.