Şimdi Ara

MEGANE 2 OTOMATİK LPG YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 megane 2 bva aracım var.(dynamic) aracı satma ile lpg taktırıp kullanma ikilemi içinde kaldım. Hatta satlık için ilan verdim bile sahibinden.com a.
    Aslında araçtan gayet memnunum ama daha önce dizel kullandığım için yakıt fazla geliyor. Malum benzin pahalı otomatik bide. ş.içi 100km/10 litre tüketim var.

LPG den korkuyorum çünkü ;
    - Arac sabahları çalışma sorunu, titreme sorunu yaşarmı?
    -Yılda bir kez bu araçlar bobin yakma arızası veriyormuş doğrumu?
    -Aynı randımanı alırmıyım ..

Atiker düşünüyorum malum uygun sorun yaşarmıyım atiker kullanan varmı bu araçlarda?
    Bu araca (özellikle otomatik olanlar) lpg taktırıpda en az 10-15 bin km gidenler cevaplayabilrmi. Hangi LPG durum nasıldır? Açıkçası lpg taktırıp araçtan sürüşten zevk alamassam çok canım sıkılır. O yüzden ilanı koydum satıp dizel almak niyetindeyim ama arabamıda seviyorum cam tavan ve full olanı daha alalıda çok olmadı 2 ay anca oldu. Lütfen yardım ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventatik -- 3 Kasım 2013; 14:12:13 >

• Selalar hocam Bemde 8-11-2013 tarihinde megan 2 sedan 2006 pri triptonic aldım .Üzerinde atiker var valla ben memnunum sabahları takılma felan olmuyor anlamıyorum bile arabada gazmı benzinmi diye.Gecişleri cok güzel daha önce golf 5 vardı bende.Megan lpg uyumu bence güzel sorun yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 9 Kasım 2013; 14:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

Selalar hocam Bemde 8-11-2013 tarihinde megan 2 sedan 2006 pri triptonic aldım .Üzerinde atiker var valla ben memnunum sabahları takılma felan olmuyor anlamıyorum bile arabada gazmı benzinmi diye.Gecişleri cok güzel daha önce golf 5 vardı bende.Megan lpg uyumu bence güzel sorun yok yani

ilginiz için teşekkür ederim sizde yeni almışsınız hayırlı olsun. ben sattım ama aracımı artık lpg işi geride kaldı alırsam dizel alacam ben yine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

Selalar hocam Bemde 8-11-2013 tarihinde megan 2 sedan 2006 pri triptonic aldım .Üzerinde atiker var valla ben memnunum sabahları takılma felan olmuyor anlamıyorum bile arabada gazmı benzinmi diye.Gecişleri cok güzel daha önce golf 5 vardı bende.Megan lpg uyumu bence güzel sorun yok yani

merhaba araç sizde mi hala ? lpg tüketimi nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.