MEGANE 2021 KASIM FİYAT SABİTLEME
-
-
Selam.. 4 Kasım 2021 de Megane joy edc için bayi ile anlaştık. 80 bin kapora verdim. Bi kaç gün sonra gözünüz aydın fiyat sabitleme geldi diye aradılar. 20 bin ₺ daha istediler. Onu da gönderdim. Başka bayileri de aradım hakikaten fiyat sabitleme var.
Neyse şimdi fiyatlar uçtu gitti. Fiyat farkı isterler mi acaba. Bildiğime göre fiyat sabitleme şeklinde toplam 8000 bin adet araç satılmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu durumda olan, bilgisi olan var mıdır
Sizi vazgeçirene kadar sallayacaklarini tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce oldu mu böyle süreç acaba
Vazgeçmem
100 bin ₺ verdim. Çakıl taşı vermedik ya..
Bende fiyat sabitleme ile Clio aldım.
Size 8.000 araç satıldığını kim söyledi ?
Bayi ile görüştüm..
Size bi haber geldi mi. Bayiden vs
Ben bugün görüştüm. Olumsuz bi durum yok henüz dediler. Mais 4 gündür bi haber vermemiş. Onlar da haber bekliyormuş.
Malum fiyatlar uçtu gitti
Ben de Ford Focus 4 aracımı geçen yıl fiyat sabitleme ile aldım. Malum, geçen sene uzun süre araç getirilemedinden 7 ay bekledim. En sonunda sabitlenen fiyattan aracımı teslim aldım. Üzerine bir de sizi çok beklettik denilerek ilk bakım hediye edildi. (1.650TL civarı).
Umarım olmaz ama verilen söz tutulmaz ve konu yargıya taşınırsa elinizde emsal nitelikte bir örnek olsun. Sonuçta yatırdığınız paranın faiz, emtia, döviz vb. cinsinden size bir fırsat maliyeti var. Araç teslim edilmezse bu fırsat maliyetinin karşılanması gerekir. Elbette bu Hukuk devleti için geçerli bir durum.
-
Gümrükten girmemiş araç için fiyat sabitleme çok zor, olay sadece kur farkı değil ki, ÖTV matrahı da değişmiş oluyor, kim karsilayabilir bu zararı?
10 Aralık
Matrah değişimi halinde farkı fiyata yansıtıyorlar. Çünkü o kısım maliyeye ödeniyor bayi kendisine almıyor
Hocam araç 80 lik dilime geçmişken bile 50 lik dilimden fiyat sabitlemesi yaptı Reno.
Yani araç zam yiyip üst dilime geçse bile sorun olmaz
Çok iyi yapmışsınız hayırlı olsun. Tesla ekran tavsiye ederim
Aracin tum parasini verip fatura kesilirse bi anlami var. 100bin tl bisey ifade etmiyor bayinin insiyatifine kalmis durumda. Yasal hakkiniz yok yani. Gecen sene ben 5bin tl ile fiyat sabitlemistim toyotada, sozlerinde durdular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- suzuki s cross yorum
- mercedes c180 alırken nelere dikkat edilmeli
- hyundai accent 1.5 gls milenyum kasa nasıl
- ford ranger yakıt tüketimi
- tiguan 1.4 tsi paket sıralaması
- byd han
- togg satış rakamları
- 35 tfsi ne demek
- bayiden sıfır araba fiyatları
- byd 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X