Şimdi Ara

Megane 3 1.5 dci authentique özellikleri nedir diğer paketlerle ne fark var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün 2010 renault megane 3 1.5 dci 105 authentique 120.000 bin km de bir araç aldım. Herşey bi anda gelişti ve kafamda hiç yokken birden alıverdim.
    Özelliklerini hiç bilmiyorum nedir ne değildir diğer paketlerle aralarında ne fark var .Renaultun çok kötü bir forumu var hiç bir şey öğrenemedim bu forumdan daha önce golf araçlar hakkında çok detaylı bilgi sahibi oldum.. Ama inaninkli megane 3 e dair çok fazla bir şey bulamadım .

Sizlerden ricam bu araç hakkında bilginiz var ise bana yardımcı olabilirmsiiniz.

• foruma üye ol, sorunu sor cevabını al git. ne güzel demi.
  • en boş donanım şuanki megane 3 joy donanımla aynı seiyede belki birç donanım eksik olabir renault sayfasına bakabirsin.
  • en boş donanım, şu an megane'da en düşük hangi donanım varsa aşağı yukarı onunla aynı olacaktır
  • jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    daha ne yaopmamaı bekliyordunuz :)
  • aracınız hayırlı olsun. bende öyle bir araç bakıyordum. mahsuru yoksa kaça aldınız acaba ?
  • aneksi A kullanıcısına yanıt
    Araç bu kardeşim .. Konu ile ilgili bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara teşekkür ederim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boyasiz-orjinal-servis-bakimli-megane-3-2010-model-143631857/detay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Linea performansı bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birkanacar B kullanıcısına yanıt
    forum bilgi paylaşım alanıdır soru sorup çekip gitmektense forumda cevap arayan insanlara yardım edebilirsin
  • gereksiz bilgi kirliliği yaratmayalım.. İlgin ve önerin için sağol..
  • Otantik reno=şirket aracı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.