Bildirim
megane 3 1.5 dci edc alınırmı dostlar ?
Milka Spread Fındıklı Sürülebilir Çikolata 350 gr - 6 Adet : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFMJQ3F1
5 sa. önce paylaşıldı
GUESS 32240 Seductive Red For Women EDT Sprey, 75ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09KR3BQFC
6 sa. önce paylaşıldı
SSK Alüminyum M.2 NVME SATA SSD Muhafaza Adaptörü, USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) NVME PCI-E SATA M-Anahtar/(B+M) Anahtar Katı Hal Sürücü Harici Muhafaza Desteği NVME/SATA SSD'ler için UASP Trim : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/SSK-Al%C3%BCminyum-NVME-Muhafaza-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B07MNFH1PX
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Egeanin 98 bin tl kadar rakama alınabildigi dönemde c segmenti dizel full bu km de arac almak bence mantikli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
Egeanin 98 bin tl kadar rakama alınabildigi dönemde c segmenti dizel full bu km de arac almak bence mantikli
bende oyle dusundum hocam kurlarin dusecegi yok yaz geliyor . Arac piyasasi tepetaklak olmus . Arabanin yasina bakmadan ful olmasi ve km daha.onemlidir diye dusundum. Bugun ayni yilda cikan honda civiclere 60 cekiyorlar lpgli ve bu.kadar dolu degil hic biri
Saglamlik mekanik olarak onde olabilir belki ama devir ekonomi devri malesef.
ben kullanıyorum güzel bir araç.
baktığınız araç denildiği gibiyse temiz araca benziyor.
edc-dci ikilisi fiyat performans olarak memnun eder.
Alırsanız trigeri değiştirmenizi öneririm km düşük olsa da yaşı dolmuş olmalı -
quote:
Orijinalden alıntı: Kergit
Alırsanız trigeri değiştirmenizi öneririm km düşük olsa da yaşı dolmuş olmalı
trigeri aklımda hocam. genel bir bakım yaparım. size sormak istediğim araçta tek hoşuma gitmeyen usb portu yok ona nasıl bi çözüm bulabiliririz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: -darkpassenger-
quote:
trigeri aklımda hocam. genel bir bakım yaparım. size sormak istediğim araçta tek hoşuma gitmeyen usb portu yok ona nasıl bi çözüm bulabiliririz ?
benim modelde var sıkıntı yaşamadım.
2013 ten eskilerde yok ona da aliden bi malzeme alıp taktırabiliyorsun teybin altına
usb ve kart yuvası eklenmiş oluyor. -
Bizde 2011 110beygir dci edcli si var hocam. Arabayi test ettikten sonra aklinizda soru kalmadiysa alip yillarca kullanabileceginiz bi arac. Aracta aux girisi var ama cok ortada duruyo kullanissiz oluyo ben bluetoothla telefona baglayip muzigi oyle dinliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: piloteer
Bizde 2011 110beygir dci edcli si var hocam. Arabayi test ettikten sonra aklinizda soru kalmadiysa alip yillarca kullanabileceginiz bi arac. Aracta aux girisi var ama cok ortada duruyo kullanissiz oluyo ben bluetoothla telefona baglayip muzigi oyle dinliyorum.
teşekkürler hocam bende en az 3 yıl binmeyi düşünüyorum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -darkpassenger-
quote:
trigeri aklımda hocam. genel bir bakım yaparım. size sormak istediğim araçta tek hoşuma gitmeyen usb portu yok ona nasıl bi çözüm bulabiliririz ?
benim modelde var sıkıntı yaşamadım.
2013 ten eskilerde yok ona da aliden bi malzeme alıp taktırabiliyorsun teybin altına
usb ve kart yuvası eklenmiş oluyor.
teşekkürler hocam bi şekilde hallederiz artık onuda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X