Şimdi Ara

Megane 3 1.5dci Satılıp Ne Alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2011 model megane 3 1.5dci privillege navigasyon ve sanruflu en full paket hatasız boyasız 166bin km olan aracımı satmak istiyorum.Satma nededim km yükselmesi bakımlarını yeni yaptırdım sıkıntısı yok 200000 göreceğinden eminim ama piskolejik olarak değiştirmek istiyorum.Ford Focus Tvict 1.6 benzin tüplü 2011 2012 style veya titanum paket yada opel astra 2011 üzeri cosmo yada sport alabiliyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Aracımı sattığıma değer mi bu bahsi geçen araçları aldığımda.

• Bi tanıdığa 1.3 cdti Astra Sedan aldik hatasiz boyasiz 2013 model

68.000 tl ye

60.000 km de

Dizel 5.5 ltden yukari yakmaz

Malzemeleri kaliteli

İci genis pek ferah degil ama geniş (kaşkayi kullancusiyim)

Vergisi 600 tl senelik.

Bence bu şekilde bi arac bakabiliesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ayni arac var, az km yaptigim icin benzinli w204 kovaliyorum. Bence d segmenti bak, veya premium c. Saydiğın araclar pek bisey katmaz, surusu biraz daha iyidir sadece, anahtarsiz giris calistirma bile standart degildir belki. Ararsin sonra.

Manuel se o modellerde dizel 508 mondeo gibi araclar dusunulebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğanGörünümlüToros -- 26 Mayıs 2018; 4:18:49 >
  • Hocam mesele sadece kmsi daha düşük ve daha yüksek modelli araç ise ve de yeni geçeceğiniz araç nedeniyle eskisini aramaktan korkuyorsanız model yükseltin o zaman. Megane 4 alın daha düşük kmli. Kafanız rahat olur.
  • 2013 Model dizel Civic Hb alin derim..gecen hafta sattim araci..4,5 sene kullandim 110.000 Km yaptim..

Aracta TIK yoktu...Ben megane 3'den gecmistim 105 Bg di..

Aracin yol tutusu,performansi muazzam..Aracin hic bir kronik sorunu yok, Trim sesi yok,cok kaliteli bir arac..

Yol ses fazla biraz ama size getirdikleri surus zevki,ic hacim genisligi falan 10 numara..

Ben 110.000 Km de satmama ragmen alt takimlari Tas gibiydi sanki ilk gunku gibi, arka suspansiyonlari bagimsiz..

Ben 2016 makyajlisini bulsam alacagim hemen..

• octavia tdi 2011

astra 1.6 cdti 110

jetta 1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 26 Mayıs 2018; 10:28:4 >
  • Megane 3 1.6 dci alinir alamiyorsan bindigin arabayla devam edilir.

Bakimli araban varsa ne idigi belli olmayan baska bi araca gecilmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar söylediğiniz gibi aracım bakımlı hiç bir masrafdan kaçınmadım üzerinede maksimum 5bin tl çıkabilirim zannedersem 53-56 tl arası ederi var şuan piyasada.Premium segment bende düşünüyorum ama malum model yılı düşüyor.Birazda arabanın kaportasında taş izleri ezikler falan oldu uzun yolda kullandığım için şimdi pasta cila seramik kaplama yapmak istiyorum ama malum kilometre beni endişelendiriyor.Arabanın donanımı sürüşü yakıtı muazzam iyi.Astra j 1.4 turbo daha önce kullanma fırsatım oldu gidişi güzel ve dediğiniz gibi kaliteli bir araç aynı zamanda mantıklıda.Aracı pek fazla kullanmayacağım bu zamandan sonra iş yerime servisle gidip geliyorum hafta içi 5 gün araçla gitsem bile evim otobanın yanında iş yerimde otobandan git gel 50 km mesafede.Bir çılgınlık yapıp Jaguar S-Type 3.0 V6 yada Lincoln Navigator 5.4 awd yada BMW 5.30 E39 kasamı alsam diyorum.Yada mantık çerçevesi içinde 2016 bir opel corsa yada 2011-2013 arası astra yada Focus 1.6 tvcti yada egea mı ?

• Bulabilirsen c5 çak bak keyfine hdinin keyfini sür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.