Şimdi Ara

Megane 3 mü Egea Hb mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası konu sahibi arkadaş 2 sini de sürse EGEA'yı alır geçer. Megane 3 kasa öyle ahım şahım bir araç değil. Tasarımı da eski 2009-2010 teknolojisine sahip. Egea hep yeni , hem 0 ı üretilen bir araç . Sıfır fiyatı arttıkça Egea nın ikinci el fiyatı artma hızı da aynı oranda artacak.

Megane 3 e gelince, Megane 2 olmuş 60 bin - Megane 3 100 bin civarlarında, Megane 4 ise 100 bin ve üzerinde. Şimdi bakınca 100bine kadar çıkmışken, daha yeni daha güncel olan Clio ya da biraz zorlar Megane 4 alırım. Megane 3 arada kalmış bir model.

Egea süspansiyon konforu Megane 3 ü geçtim Megane 4 ile yarışır seviyededir. Genişliği keza öyle.
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Yalana devam ediyorsun

Yazdığım gibi sedan easy paket hariç bütün egealar 6 hava yastıklı, yani teste girenle aynı.

Neyse en azından yandan ve önden çarpmada egea megane'ın yanına yaklaşmıyor yalanını uzatmadın, bu da bir gelişme.

Ben olsam utanır susardım ama o da yok, beni bir daha alıntılamazsan sevinirim, muhatap olmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Temmuz 2020; 16:5:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Yalancımı = ) hem kör hem anlama özürlü birinden anca böyle yafta beklenir.

Kendi verdiğin ekran görüntüsünde dahi egea nın hava yastığı 6 dan fazla. Bana ncap sitesinden ss at giren aracın havayastığı 6 adet diye. Hem özür dileyeceğim hemde kabul edeceğim.

Halen uzattıkça uzatıyorsun. Devam et aferim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 27 Temmuz 2020; 16:38:42 >
    6'yı nasıl sayıyorsun?

Ön 2, yanlarda 2 perdeler 2 toplam 6

Egea ürün gamında 2 ve 6 hava yastığı dışında hava yastığı şekli yok zaten, neyi anlamıyorsun?

Bindiğim arabayı bana mı öğreteceksin ?

• Tüm megane 3 ler aynı değil kendi aralarında şasi ve süspansiyon sistemi bile ayrılıyor.

konudaki üyelerin çoğu bi genelleme yapmış megane 3 eskidi vs vs diye kime göre neye göre eskidi

son kasanın bir altı nasıl eskiyor muş ? Adam Astra j vs egea dese adama astra k mı al diceksiniz ?

neyse soruya gelelim megane 90 lık olduğu düşünülünce Egea almak genel ortalamaya göre daha mantıklı.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sen hasta falan mısın ?

teste giren aracı diyorum 6 hava yastığı nerede yazıyor diyrom banane senin aracından. Ben bu kadar yazıda senin aracın ile ilgili tek kelime yazdımmı
    https://cdn.euroncap.com/media/48551/euroncap-2016-fiat-tipo-datasheet.pdf

aç pdf yi otur say bakalım nasıl 6 hava yastığı ile teste girmişte sendeki araçla aynıymış. Valla çok uzattın ya.
    Adam hem yalancı hem bilgisiz hem de laftan anlamaz.

Head, chest ve pelvis hava yastıkları yan ve perde hava yastığı anlamına gelir. Frontal de ön demek, bilmiyorsundur sen.

Perde (yanlarda cam boyu 2 adet) head için, yan da( ön koltulkların yanından çıkar) chest ve pelvis için. Orda 6 tane yazmaz yani, işlevi yazar, varsa tik atılır.

Megane 3 mü Egea Hb mi?

Sedan easy paket hariç bütün egealar böyle satılıyor zaten.

Burayı kahvehaneye çevirdin dedim de kahvehanedeki emmi bile senden iyiymiş gerçekten...

Nolur alıntılama artık, araştır öğren biraz kendini geliştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Temmuz 2020; 18:17:2 >

• Beyler bugün bir tanıdığın sedan egeasını sürdüm ve aracı hiç beğenmedim. Benim fluence bu araçtan net olarak daha iyi. Hb versiyonun da ahım şahım farkı olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle egeayı kesin olarak eliyorum. Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Şuan için bütçem dahilinde araştırmalara devam ediyorum.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    ben ncap testindeki araçtan bahsediyorum türkiyede satılan araçtan değil. nasıl sayarsan say tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

ben ncap testindeki araçtan bahsediyorum türkiyede satılan araçtan değil. nasıl sayarsan say tutmuyor.
    Görsel global siteden.

Megane 3 mü Egea Hb mi?

konuştuğumuz durum ncap testi ile alakalı. teste giren araçta daha fazla hava yastığı var.
    www.euroncap.com
    Resmi Fiat Tipo 2016 güvenli derecelendirme sonuçları
    https://www.euroncap.com/tr/results/fiat/tipo/25458

• quote:

konuştuğumuz durum ncap testi ile alakalı. teste giren araçta daha fazla hava yastığı var.
    https://www.euroncap.com/tr/results/fiat/tipo/25458
    Safety pack alınca ekleniyor bu hava yastıkları, bu paketi almazsan da 3 yıldız alıyormuş. Bizim ülkede güvenlik paketi varmı bilmiyorum.

Hocam muhabbet oradan çıkma zaten. Megane daha güvenli diyorum ön çarpışma sonucuna baktık bariz fark var zaten fotoğraf paylaştım ön lastik izlerini falan gelmiş yanda daha güvenli diyor. Bende dedim fazladan hava yastığı var ondan almış biraz daha yüksek ama arabada tavanda takla barı bile yok yazdım bu seferde NCAP teki kadar hava yastığı var iddaasında bulundu arkadaş bende yok dedim . İnat ediyor kendi aracı diye laf söyletmek istemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Safety pack alınca ekleniyor bu hava yastıkları, bu paketi almazsan da 3 yıldız alıyormuş. Bizim ülkede güvenlik paketi varmı bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Safety pack ile çarpışma önleme sitemi geliyor, hava yastıkları sedan easy hariç her egeada standart 6 adet.

Çarpışma önleme de orta paketten itibaren standarttı hb ve sw kasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Temmuz 2020; 22:56:9 >
  • Burada neyin tartışması yapılıyor anlamış değilim. Egea sahibi kendi aracını övmeye çalışıyor ama herkes bilir ki ortalama olarak megane egea dan daha kaliteli ve oturaklı bir araçtır. Fiyatları da bize bunu söylüyor zaten.

• quote:

Hocam muhabbet oradan çıkma zaten. Megane daha güvenli diyorum ön çarpışma sonucuna baktık bariz fark var zaten fotoğraf paylaştım ön lastik izlerini falan gelmiş yanda daha güvenli diyor. Bende dedim fazladan hava yastığı var ondan almış biraz daha yüksek ama arabada tavanda takla barı bile yok yazdım bu seferde NCAP teki kadar hava yastığı var iddaasında bulundu arkadaş bende yok dedim . İnat ediyor kendi aracı diye laf söyletmek istemiyor.
    Güvenlik paketinin içeriğine baktım, pakette ACC + Hız Limitleme + Otonom Acil Fren var başka bişey yok. Ekstra yıldızı elektronikten almış. 6 hava yastığı var, Megane yolcu sürücü ve perde olarak 6 airbag.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 28 Temmuz 2020; 12:51:13 >
    sürücü yolcu yan ve perde olarak 6 hava yastığı var meganda da egeadada 6 Hava Yastığı (Ön,Yan ve Perde Hava Yastıkları)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.