Şimdi Ara

Megane 3 mü Egea Hb mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funnerman33

Burada neyin tartışması yapılıyor anlamış değilim. Egea sahibi kendi aracını övmeye çalışıyor ama herkes bilir ki ortalama olarak megane egea dan daha kaliteli ve oturaklı bir araçtır. Fiyatları da bize bunu söylüyor zaten.
    Övüyor derken ?

Yalan yanlış beyanları düzeltmek övmek mi oldu.

Alışmışsınız içi boş yazılara yalanlara, ben veya bir başkası yazmış fark etmez, iki mantıklı yazı okuyunca tersinizden anlıyorusnuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

Beyler bugün bir tanıdığın sedan egeasını sürdüm ve aracı hiç beğenmedim. Benim fluence bu araçtan net olarak daha iyi. Hb versiyonun da ahım şahım farkı olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle egeayı kesin olarak eliyorum. Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Şuan için bütçem dahilinde araştırmalara devam ediyorum.
    En doğru kararı vermişsiniz kendiniz açısından. En kötüsü içine sinmeyen bir malı almaktır, Altından da olsa can sıkar, içinize sinen araç paslı teneke de olsa mutlu eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

sürücü yolcu yan ve perde olarak 6 hava yastığı var meganda da egeadada 6 Hava Yastığı (Ön,Yan ve Perde Hava Yastıkları)
    Evet orda yazım yanlışı olmuş, düzelttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

En doğru kararı vermişsiniz kendiniz açısından. En kötüsü içine sinmeyen bir malı almaktır, Altından da olsa can sıkar, içinize sinen araç paslı teneke de olsa mutlu eder.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle öyle hocam. Ben de 1.4 easy donanımlı olanın arka koltuğunda kısa bir yolculuk yapmıştım. Çok dan dun geldi beğenmemiştim. Tabi dolu paketleri için bişey diyemem.

• Valla arkadaşlar bende dizel sedan var, bir de hb benzinli aldık gelecek. Satış temsilcisine de söyledim, bu araba genel olarak focus - octavia - golf - megane - astra gibi klasik C segmenti araçların gerisinde. fiyatından da belli zaten, görünen köy kılavuz istemez.

Fakat ben fiyatına göre en başarılı buluyorum onu da belirteyim.
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    1.6 120 hplik multijet dizel egea fiyat performans olarak cok iyi zaten bu paraya misal clio nun anca 85 hp ligini alabiliyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

1.6 120 hplik multijet dizel egea fiyat performans olarak cok iyi zaten bu paraya misal clio nun anca 85 hp ligini alabiliyosunuz
    biz 1.4 fire alabildik ama

1.3 multijet var bende, 1.6'yı merak ediyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.