Şimdi Ara

megane 3 play edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bursadaki renault bayilerine megane 3 bakmak için gittik. play edition denilen yeni bir model gelmiş 42.300 tlye kadar bıraktılar ancak ellerinde olmadığını çok satıldığını söylediler. üzeri ve aynaları siyah kaplama 17 inç janlatları olan ve konfor paketli bir modeldi. internette araştırdım ancak pek bilgi yoktu araç hakkında bilen gören varmıdır arkadaşlar. benzinli otomatik arıyorum.

• Megane III başlığında konusu geçmiş. Özellikleri şu:

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Megane III başlığında konusu geçmiş. Özellikleri şu:

Eklentiler gösteriş için olmuş gibi ama dışardan bakıldığında alımlı duruyor bide coupe modelindeki ön ve arka tamponu takarsak güzel olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Eklentiler gösteriş için olmuş gibi ama dışardan bakıldığında alımlı duruyor bide coupe modelindeki ön ve arka tamponu takarsak güzel olabilir.

Alıntıları Göster
    özelliklerini biliyorum ancak bayiler bu aracı bulmanın çok zor olduğunu hatta tüm ülkede 1 adet olduğundan felan bahsettiler. bunun doğruluğu nedir asıl merak ettiğim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizaksakal

özelliklerini biliyorum ancak bayiler bu aracı bulmanın çok zor olduğunu hatta tüm ülkede 1 adet olduğundan felan bahsettiler. bunun doğruluğu nedir asıl merak ettiğim bu.

Türkiye'de bir tane diyorlarsa öyledir. Üzerine laf söylemeye lüzum yok bence.
  • quote:

bugün bursadaki renault bayilerine megane 3 bakmak için gittik. play edition denilen yeni bir model gelmiş 42.300 tlye kadar bıraktılar ancak ellerinde olmadığını çok satıldığını söylediler. üzeri ve aynaları siyah kaplama 17 inç janlatları olan ve konfor paketli bir modeldi. internette araştırdım ancak pek bilgi yoktu araç hakkında bilen gören varmıdır arkadaşlar. benzinli otomatik arıyorum.

aldığınız fiyat benzinli motor için sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

bugün bursadaki renault bayilerine megane 3 bakmak için gittik. play edition denilen yeni bir model gelmiş 42.300 tlye kadar bıraktılar ancak ellerinde olmadığını çok satıldığını söylediler. üzeri ve aynaları siyah kaplama 17 inç janlatları olan ve konfor paketli bir modeldi. internette araştırdım ancak pek bilgi yoktu araç hakkında bilen gören varmıdır arkadaşlar. benzinli otomatik arıyorum.

evet benzinli otomatik vites araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

evet benzinli otomatik vites araç

Alıntıları Göster
    Megane Apaçi Edition olmuş tamda

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Alıntıları Göster
    Jantta güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean Boswell

Jantta güzelmiş

Alıntıları Göster
    Fluence bold edition'da vardı bir ara.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaEmre415 -- 10 Nisan 2012; 18:45:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaEmre415

Fluence bold edition'da vardı bir ara.
    Edit:imla

Alıntıları Göster
    valla ben ilk duyrulduğundan beridir bu aracın peşindeyim ama bir türlü bulamadım. canlısını bir kez görmek nasip oldu, ama baya değişik bişey olmuş apaçi işi diyen var beğenende var ben beğenenlerdenim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

valla ben ilk duyrulduğundan beridir bu aracın peşindeyim ama bir türlü bulamadım. canlısını bir kez görmek nasip oldu, ama baya değişik bişey olmuş apaçi işi diyen var beğenende var ben beğenenlerdenim:)

Alıntıları Göster
    Çıkalı baya oluyor,kısa süre üretildi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Çıkalı baya oluyor,kısa süre üretildi sanırım.

Alıntıları Göster
    Play edition'u duyunca akla disko arabası gibi geliyor arkada hoparlörler falan
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

quote:

+1

Alıntıları Göster
    http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=2138&model_id=16

Elde kalan araç kampanyaları.Play edition var 3 5 tane.

• quote:

"tüm ülkede 1 adet" tezi hemen çürütülmüş...
    quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=2138&model_id=16
    Elde kalan araç kampanyaları.Play edition var 3 5 tane.

• Bende var ustam bu arac.. istersen bilgi verebilirim..Bursadayim bende..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelcing

Bende var ustam bu arac.. istersen bilgi verebilirim..Bursadayim bende..

kardeş madem kullanıyorsun bize de bilgi verebilirsin bizde merak ediyoruz bu aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelcing

Bende var ustam bu arac.. istersen bilgi verebilirim..Bursadayim bende..

valla bilgi alabilirsem sevinirim gerçekten. renault fabrikasında çalışan arkadaşa soruyorum haberim yok diyor araçtan. gizlice mi ürettiler ne yaptılar anlamadım :)
  • Ustam arac gercekten tip olarak dikkat cekici bende 85 bglik olandan var simdi uretilenler 90 bg euro5 olarak uretiliyor.Uzun yolda bir depo ile 1100 km gittim.. Arac 5000 kmde sehir icinde 800 km falan gidiyorum.. Aracta bluetoth var. Muzik sistemi direksiyondan kumandali. Deri direksiyon hiz sabitleyici siyah koltuk dosemesi siyah tavan kaplama 17 jant arac cidden cok goz alici.. Yan aynalar falan siyahda beyaz uzerine siyah gercekten yakisikli geliyor bana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.