Şimdi Ara

MEGANE 4 1.2 TCE 1.5 DCI KARARSILIĞI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım merhaba bu konular belki daha önce defalarca görüşüldü ama yinede güncel bilgiye ulaşmak adına tekrar sizlerin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var. Ben 2 adet araçta kararsız kaldım biri 2016 MODEL 10bin km. 1.2 TCE EDC icon, satılan bütün opsiyonlar araçta var R. Link Adaptif CC vs. Fiyatı 126bin. İkinci araç 2016 1.5 DCI EDC icon 12bin km. Standard icon paketine artı olarak sunroof 144bin TL. Yılda 7 8bin km anca yapabiliyorum. İki araç arasında hangisi daha mantıklı, birde 1. 2 motor çok popüler olmadığı için parça sıkıntısı nüks edermi. Şuan düşünmüyorum ama TCE LPG uyumu nasıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kilometre için bir şey diyemeyeceğım ancak opsiyonlara göre baktığında 1.2 araç ile 1.5 aracın arasında senin kesene göre ve konforuna göre tercih yapman daha mantıklı gibi görünüyor.

Aracı ben kullanacak olsam şunu yapardım demek sana fayda sağlamaz gibi düşünüyorum. Artılarını eksilerini kendin karşılaştır. Samimi olarak söylüyorum yaptığın km dışında tüm özelliklerini otur iki kağıda yaz (farklı olan) avantaj dezavantaj olarak. Sonra kendin seçimini yap bu bana fayda sağlamaz bu benim için öncelik bu benim olmazsa olmazım diyerek sonuca varacaksın eminim.

İyi forumlar.
  • dostum yakıt önemli diyorsan ve 2.elde hızlı satmak istiyorum dersen dizel al kafan rahat etsin,tce'de olsa dizelin tüketim değerinin yanına bile yaklaşamaz.
  • S.a 1.2 tce icon kullanıcısı olarak çok memnunun araçtan İstanbul içi 7 ortalama uzun yol 4.7 gördüm ankara izmir ankara İstanbul arası ve gayet memnunum yakıt ve özellikle performansdan 130 bg çok iyi sport modda atikliğini denersenz çok başarılı benm tavsiyem icon alın gerçekten paket olarak gerisii sizee kalmş.. 1.2 kullanıcı olarak yorum yaptım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkn0606

S.a 1.2 tce icon kullanıcısı olarak çok memnunun araçtan İstanbul içi 7 ortalama uzun yol 4.7 gördüm ankara izmir ankara İstanbul arası ve gayet memnunum yakıt ve özellikle performansdan 130 bg çok iyi sport modda atikliğini denersenz çok başarılı benm tavsiyem icon alın gerçekten paket olarak gerisii sizee kalmş.. 1.2 kullanıcı olarak yorum yaptım
    Cevaplandırdığınız için sağolun, ben zaten izmirin şehir dışındaki bir ilçesinde yaşıyorum benim için önemli olan ikinci elde bu aracın çok değer kaybedilecek olma ihtimali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Değer kaybetmez bu saatden sonra piyasada 50 bine araba yok 10 yşnda 40 binlik araçlar 60 bine satılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 TCE vs 1.5 TSI
    4 yıl önce açıldı
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.