Şimdi Ara

Megane 4 otomatik 1.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci el araba arayışım uzun zamandır devam ediyor. Son olarak Megane 4 sedan ile Toyota Corolla 1.5 arasında kaldım. İsteğime göre bulduğum araçlar 1 milyon ile 1 milyon 100 bin arasındaydı. Fakat bugün reno bayisinde sıfır Megane 1.3 Icon aracın 1400000 ve 200 bin sıfır faizli olduğunu öğrenmemle kafam çok karıştı. Yarın karar vermem gerekiyor. 2.el 2021/2022 Corolla 1.5 Dream mi yoksa sıfır Megane mı mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMDEL -- 26 Ağustos 2024; 20:21:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DEMDEL kullanıcısına yanıt
    400 bin sıfır faizle togg veriyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efyavas kullanıcısına yanıt
    Hemde %80ötv üzerine %20kdv yerine %10ötv+ %20kdv ile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • efyavas kullanıcısına yanıt

Elektrikli araç düşünmedim.

• Elektrikli araba çöptür.ama meganda eskidi artık.aciliyeti yoksa bekleyin bence.ya da temiz bi possat alın

• 5000 km oldu bugün megane 1.3 edc touch paket, corolla aşırı gürültülü motoru zayıf… ben olsam bu ikisi arasında kalmazdım. Aracım da şirket arabası bu arada odadaki diğer arkadaşta corolla var hybrid o da megane’ı daha iyi buluyor

Bir önceki araç da 2020 dizel otomatik megane’dı. Adblue dpf sorunları vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 26 Ağustos 2024; 21:57:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu karşılaştırmada megane derim ama bence o da pahalı. Tavsiyem sıfır km full paket hyundai bayon bakın 1.0 turbo benzinli otomatik. Devir suv devri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.2
    8 yıl önce açıldı
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    1.6 egea vs 1.5 megane
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim asıl öğrenmek istediğim Meganın fiyatı bana çok uygun geldi. Arabalar hakkında da çok bilgi sahibini değilim. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba. 1400 e Megane Icon sıfır faizli kredi imkanı ile bana baya sucak fırsat gibi gelmişti.

• DEMDEL kullanıcısına yanıt

Hocam içine sindiyse al gitsin donanımı iyi sürüşü keyifli araç bir de garanti uzatma yaptırırsanız uzun yıllar kafanız rahat binersiniz

• Megane 4 1,3 edc icon dan sonra (0km-55.000km) elektrikliye geçtim.
    Gayet konforlu, sessiz, gerektiğinde atak, gerektiğinde tutumlu bir arabadır.
    Eksileri:
    Bana içi döşemelerinden dolayı çok karanlık gelirdi. İçini sevemedim.
    Benzinli motorun her çalıştırmada jikle açması. En az 20sn bekleyeceksin yoksa araç resmen yürümek istemiyor. Bu süreçte yakıtta artıyor.
    Dokunmatik ekranın tlf bağlantısı kablolu olması (2020 model). Yani dijital teknolojide biraz geriydi.

• 2019 1.6 corolladan Megane 1.3 e geçtim pişmanlığım yok ve memnunum

• Megane 4, 1.3 otomatiklerin şehir içi ortalama yakıtı nedir acaba bilen var mı?

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Şehrine ve kullanıcıya göre değişir. Benim ortalamam 8.2. klima sürekli açık ve basıyorum, limitler dahilinde kullanılırsa uzun yol 5.2 şehir içi 7.8 leri de yakaladım

• Bora1608 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum veriler çok iyi bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.